Trevlig kväll

Äntligen är jobb helgen slut! Men jag har tyvärr jobb fram till fredag kväll. 2 nätter framför mig men börjar min veckan med sovmorgon som tur.

Här snöar det. Snöar riktigt mycket! Så det blir att åka hem och skotta. Henrik hade redan hunnit skotta 2 gånger idag men nu är det min tur att ta tag i detta.

I veckan va vi och köpte färg. Som tur har jag en man som gillar att pyssla hemma ibland så i helgen har han haft att göra. Vardagsrummet är ommålad. Det blev fantastiskt fint!! Bilderna ser ni nedanför.

Imorgon mellan 14-17 kommer soffan, sen så ska vi äntligen ställa iordning vardagsrummet. Tyvärr så kommer jag få vänta med tv-bänken/avlastningsbänken till lite senare så det drog iväg i kostnader denna månad men snart så!

När soffan är på plats så ska vi även försöka hitta rätt färg på gardinerna. Jag är lite inne på ett par mörkgröna/mossgröna gardiner. Tror att det kan passa rätt bra till mörkbrunt, grått och svart.

Slängde in tvätten och bäddade med kuddar på golvet i vardagsrummet, titta lite på tv sen blir det sova! Jag är så himla trött efter denna helgen, tyvärr fortsätter jag köra på till fredag 15.30

Den vita tapeten och fondväggen försvann!! Äntligen!! Målades över med fantastiska Jotun färg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229