Tar tag i livet..

Idag hade vi lite ärenden att ta igen. Efter frukosten så pep vi iväg till Ica och hämtade paket. Nu har marmorfatet från Ellos kommit. Den är lite väl stor men bättre än för liten tänker jag. Passade utmärkt till köket. Sen så åkte vi mot Byggmax och köpte inne tak till garaget. Tyvärr fick vi inte med oss alla lådor men hälften är hemma iaf. Så är det bara färg till väggarna och en luftvärmepump som återstår så är garaget iordning! Känns rätt bra måste jag säga att allt börjar komma på plats!

Nu ska vi sätta upp skenor i taket för gardinerna i köket, vardagsrummet och sovrummet. Det är en vecka kvar tills jag ska jobba natt så det är ingen panik med gardinerna i sovrummet men det är rätt trevligt att ha dom där. Imorgon anländer gardinerna så jag kan pyssla med det i veckan. Gardiner till köket kommer jag avvakta med då jag vill gärna se hur bordet ser ut när den väl kommer på plats.

Började nästan gråta när jag insåg att gardinerna behövde klippas av för att dom är 40 cm för långa. Jag klipper av dom, ja ångesten knackade på dörren! Usch! När vi hände upp gardinerna insåg vi rätt snabbt att 2 längderna räcker inte ens till hälften. Så nu mejlade jag Tre generationer, jag behöver någon professionell som kan sy upp dom. Ingen mer ångest!

Slängde ihop potatisgratäng och Henrik brassade på köttet, middagen är intagen och nu blir det dega i soffan en sväng innan det är dags att bädda ner sig. Imorgon väntas jobb, ska tydligen börja gå själv och det känns rätt okej. Kommer nog brista i rutiner ett tag men men man kommer väl in i det så småningom.


Eftersom hyllan skruvades ihop igår och jag insåg att ben (som vi inte köpte för att jag mätte fel eller hade fel idé) saknas enormt! Så efter många om och men har vi äntligen hittat ben som bägge va överens om.


Länk: https://pickyliving.se/produkt/standing-brassHoppas att alla har haft fantastisk helg!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229