Startar helgen!

Torsdagen i mitt liv.. Nu börjar min jobb helg. Jobbar dag i Norrtälje och sen vart det hem och byta om, packa väskan, kanske vila en stund sen blir det åka och jobba natt på KS. Ja det är inte så optimalt, lite trött kommer jag nog vara imorgon. Men men det går fint!

Igår va vi förbi Bromma stål och kände på materialet. Det blir ihålig stål 100x100x30 mm som kommer vara obehandlad än så länge. Mejlade dom idag för att se om jag kan få faktura hem då mina arbetstider ställer till lite när det kommer att åka runt till olika företag som öppnar runt 9 tiden. Brädor kommer Henrik köpa via sin kompis så den biten är färdig! Oh det kommer bli så snyggt!!! Vi va även på Ikea igår och köpte skenor till sovrummet och vardagsrummet. Så klart så hade vi inte mätt så det blev bara 4 st skenor och vi behöver 5... Trist som tusan men vi har inte kommit överens om färgen på gardiner till varken köket eller vardagsrummet så det kanske va lika bra.

Jag satt och skrev ner allt som behöver shoppas till köket för att det ska bli komplett och det är en massa saker så som skenor till gardiner, gardiner, avlastningsbord, stolar, brickor etc men vi börjar med dom stora sakerna. Stolar är verkligen ett mysterium som jag kommer antagligen aldrig att lösa. Jag skulle kunna jobba dygnet runt bara för att får köpa CH24 Y stol!!! Men prislappen på dom är alldeles för saftig! Jag har satt upp som mål att jag ska ha minst en sån stol innan 2019 är slut! Men fram till det så kör vi våra Ikea stolar och lever lyckligt med dom!

Avlastningsbord som jag har valt att ha på väggen kommer vara från Ikea, serien Bestå. Det blir en på 120x40x64 cm och en på 60x40x64 cm, stommen blir vit och luckorna i mörkbrun, ev svart. Jag skulle gärna vilja byta skiva på den upp till. I så fall blir det svart granit skiva eller marmor. Beroende på kostnad, frakt och tyngd.


Snart framme vid nästa jobb. Än så länge verkar kroppen samarbeta och jag är rätt pigg. Men 10,5 timmar återstår.


Sov så gott. Puss


P.s vi va förbi Bauhaus och köpte färg.... Den oattraktiva fondväggen försvinner så småningom 😉

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229