Soffan och vardagsrummet

Godmorgon! Idag är orken verkligen noll. Vaknade jätte tidigt idag, va jätte trött men kunde inte somna om. Fruktansvärd känsla! Men men gick upp och beundrade färgen på väggarna i vardagsrummet, bryggde en kopp kaffe och rostade ett par mackor.

La mig i sängen igen för att kroppen verkar inte alls vilja samarbeta idag. Hela helgen har jag länt mig halvt sänkt, smått sjuk, trött. Vill hemskt gärna inte bli sjuk!! Jag har massor att ta tag i denna veckan. Idag drar jag igår g med 2 nätter på KS, imorgon har vi möte på banken, Anticimex kommer och besiktar huset, sen har jag en natt till imorgon. Vi ska försöka även handla lite smått till helgen när vi ska ändå till Solna.

Idag, ÄNTLIGEN, har beställningen på stålramen rullats igång!!! Jag hoppade av lycka när jag fick mejlet från Bromma Stål. Så om 3-4 veckor så kommer går fina ram till bordet. Sen så ska vi bara få hem träskivor som är svin långa och väger massor. Men det blir bra!

Det ör dags att palla sig upp. Ska vika lite tvätt, sen om jag kanske kan börja plocka upp lite lådor som står i gästrummet. Skotta lite snö på altanen, det är svin tung snö då det är plusgrader! Men men

Killarna med soffan kom förbi och skruvade ihop den. Vi beställde via Stallands möbler, tog hemkörning. I hemkörningen ingår att dom sätter ihop möblerna! Helt magiskt! Behövde inte göra nåt förutom betala det sista.

Men nu är den äntligen här, kuddarna på plats och nu är det dags att göra lite ravioli (pilmeni). Min älskade karl behöver ha lite middag imorgon och på onsdag när jag jobbar kväll.

Här kommer lite mer rättvisa bilder på vardagsrummet och färgen.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229