Slut på denna veckan!

Vilken fantastiskt helg det har varit! Solen sken hela helgen, långkalsonger åkte på och hela lördagen blev det att pyssla i trädgården! Jag är inte så bra på det där med trädgårdsarbetet men jag ska verkligen försöka ta tag i det. Det blir studie hur man sköter trädgård, lite pinsamt att inte kunna sånt när man är 32 år gammal men jag har ingen erfarenhet av leva i hus liksom.

Planen med trädgården i år är inte så avancerad. Vi har jätte mycket mossa och väldigt lite gräs på tomten så man slipper klippa, sen så är det väldigt stenigt så det är väldigt positivt. Jag ska gräva lite i rabatterna och buskarna, försöka bara att rensa upp lite. När det kommer till planteringar av blommor och etc så vet jag inte om jag vill pyssla med det i år. Det blir mesta dels gräva, jämna ut, få ordning och planera lite. Jag slängde ihop en hög med kvistar, grenar som jag tänkte elda upp nästa helg. Men vi måste iväg och köpa slang innan vi börjar elda runt huset eftersom det är så torrt och mycket skog runt om.


I veckan så är det faktiskt inte jätte mycket planerat. Jag ska jobba imorgon, tisdag och torsdag. Påsken är jag lite osäker på. Henrik ska åka iväg på fredag och jag ska försöka ta ett extra pass. På onsdag dock har jag ett möte kl 10. Då ska jag träffa en studievägledare och prata lite om min framtid. Jag vet inte om jag orkar plugga vidare men jag ska se om jag kan läsa upp mina betyg så dom blir kompletta.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229