Så himla trött idag!

Så himla trött idag! Den här veckan kommer verkligen ta död på alla energi jag har. Igår va jag knappt människa, Henrik komplicerade inte till det, så det blev pizza till middag! Så himla gott! Känns som att det är 100 år man åt pizza. Det blev inte så många knop, la mig i soffan och tog det lite lugnt. Somnade ganska tidigt igår. Imorse va kroppen inte alls med, vet inte om det är förkylning på g eller om det är den här veckan som suger musten ur mig. Men men bara att bita ihop känner jag.


Satt och funderade över min hudvårds rutin. 2017-2018 utbildade jag mig till hudterapeut, jag älskar hudvård och har alltid brunnit för det. Dock innan utbildningen så hade man inte så mycket grund att stå på. I skolan jobbade vi med Exuviance och jag gillar märket otroligt, men just känner jag att huden vant sig med den och det är dags att tests något annat. Jag ska försöka hinna gå förbi NK och se vad Dr. Dennis Gross har att erbjuda. Jag har hört jätte mycket positivt om det märket så jag tänker att jag ska ge den en chans.


Idag ska jag göra så lite som möjligt. Ligger och kollar på alpin VM 2019. Michaela Shiffrin är helt galet bra! Magiska åk! Blir inte så mycket att packa för att flyttkartongerna är slut men ska inhandla fler imorgon.


Längtar något otroligt efter flytten! Även om det är kaos med alla kartonger och det kommer vara kaos i huset ett tag så gör det ingenting. Det ska bli jätte skoj! Vi började nedräkning på 89 dagar och nu är det bara 17 dagar kvar!


Bjuder på lite sommarbilder, saknar värme något enormt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229