Pyssel

Idag hoppade vi upp jätte tidigt, käkade stadig frukost sen drog vi ut. Jag har grävt i rabatterna hela förmiddag och Henrik pysslade lite med altanen. Nu är jag klar med rabatterna, så nu återstår det att komma fram till vad man ska ha där. Det är väldigt oklart än så länge. Jag måste till Plantagen eller någon annan trädgård och be om hjälp! Så Plantagen om ni läser detta, så behöver jag akut hjälp!!! Mamma fredlig lavendel, den är lättskött, håller över vintern och väldigt tjusig. Så kanske lavendel, kanske något annat.
Vi pep iväg till Happy Homes i Norrtälje runt lunch och köpte olja till altanen. Och även till bordet! Äntligen!! Så himla roligt! Så imorgon ska vi försöka olja in altanen, det tar ca 8 timmar för oljan att torka. Och eftersom vi är lediga på måndag så tänker vi ev börja med bordet. Inhandla lite slippapper sen är det bara att sätta fart!
Jag tog med mig även lite färgprover för att dom små rummen som är kvar här nere ska målas och jag har extrem beslutsångest över vilka färger jag vill ha.
Men i alla fall, jag ska kolla genom färgkarta innan jag bestämmer mig för nåt.
Vi tog en sightseeing tur mot Kapellskär och bara vandrade runt en stund! Jätte skönt att vara hemma och pyssla men skönt att komma ut en stund med! Men nu ska jag bara ligga i soffan resten av kvällen och njuta av lediga tiden. Imorgon ska jag jobba kväll, det är ett extra pass. Jag behöver verkligen lite extra pass nu då det ska shoppas lite saker, färg, prylar till resterande projekten.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229