Nya tag

Ibland ger jag bara upp! Som jag har tidigare sagt att det är verkligen inget fel att säga att man mår dåligt. Det är bara bra att det kommer ut, för att desto mer man samlar på sig, desto längre tiden går, desto hårdare faller man. Men desto starkare blir man som person om man kan tackla det! Jag kommer gå med huvudet högt, oavsett hur respektlösa människorna än är. Jag har temperament och jag står för det men jag vägrar, protesterar att må dåligt över någon som har noll värde i mitt liv. Så nu jäklar har jag gråtit, mått dåligt, varit osams med min karl för nobody, det är slut med det! Idag tar vi nya tag!


Jag ska röja lite i garderoben och lägga ut lite kläder som jag inte använder till försäljning. Jag har fortfarande inte fått ordning på mina kläder då jag har ingen riktig garderob att hänga upp sakerna i men jag måste röja ut det som jag inte använder för att dom tar upp enormt med plats. jag tog en härlig promenad ner till vattnet, det är en ganska kort runda men det r väldigt skönt att bara röra på sig. nu har jag kladdat in mig i SPF30 och placerat arslet på altanen.

Jag va inne och mätta ett av dom mindre rummen och jag tror att vi kanske kan ha den så länge som gästrum. Jag ska försöka köpa lite färg i helgen och kanske måla nästa helg. Funderar om man ska ställa en 120 cm säng där för att då kan man ändå ha folk sovandes över om man skulle vilja det. Eventuellt kanske en stol eller fåtölj. Ska se vad Bukowskis har på aktion, dom brukar ha rätt fina pampiga möbler där. Gardinerna till det rummet kommer också hänga på skena, och är jag lite osäker vilka färger som matchar med mörkgrönt. Men jag är lite inne på gul, senaps gul ton. Jag har sen tidigare en jätte fin Odd Molly överkast som jag ska ha i det rummet, kuddarna kommer vi att köpa från IKEA 50x50, jag är helt såld på dom! Vi har dessa stora kuddar i sovrummet nu och jag tycker att dom är helt magiska. Det rummet som används nu som behandlingsrum/förråd vet jag inte riktigt om jag ska ta tag i just nu då vi har ingenstans att ställa dom sakerna. Så jag avvaktar lite.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229