Nattjobb

Idag har det inte varit så produktiv dag men lite har jag hunnit med. Jag började dagen med att få total utbrott på mattan i sovrummet! Den fäller nå fruktansvärt! Jag blir galen, dammsuger den minst en gång varannan dag men det verkar inte hjälpa alls! Upprörd människa. Sen så käkade jag jätte göd frukost som bestod av kvarg, grannolla, macka på surdegsbröd och kaffe så klart. Efter andra koppen så fortsatte jag upp på övervåningen och försökte röja undan lite där och kanske börja planera hu vi vill ha det. När jag hade rivit klart i lådorna så lessnade jag lite smått, bytte om och drog ut. Tog en kort promenad på 3 km, det blåste jätte mycket idag. Bäddade ner mig en stund innan nattpasset.

Funderingar ang övervåningen, vi vill absolut ha ett badrum där uppe med badkar. Det är vi överens om i alla fall, men sen är det liksom stop, slut på idéer. Jag vill så himla gärna ha en garderob där uppe, är så less på att ha mina kläder i kartonger, trådbackar och på golvet! Snart får det vara nog! Kommer vi få loss lite space för garderob så kommer jag inte kunna ha PAX garderoberna för att vi har snedtak där uppe men jag kommer absolut att investera i en eller två till IKEA MALM byråer. Jag tycker att dom är väldigt praktiska. Sen så vill jag gärna ha plats så jag kan hänga upp klänningar och lite tröjor, annars har jag faktiskt inga synpunkter (tro eller ej).

Satt och kollade lite på Zalando, H&M, Nelly och hittade lite kläder som jag skulle kunna tänka mig att bära i sommar. Mina Nike Air Max börjar sjunga på sin sista vers så jag tänker använda dom när jag gräver runt på tomten. Och ja jag vet att jag inte skulle köpa massa onödigt men eftersom jag är ca 6 kg tyngre än förra sommaren så måste jag tyvärr införskaffa lite kläder jag känner mig bekväm i. Jag hittade lite smått på rea på H&M och Nike på Zalando. Nelly har jag inte hunnit gå genom riktigt än så jag återkommer om jag hittar några favoriter.

Sitter och funderar om jag ska ta och investera i en väska. Jag är lite inne på YSL eller en Gucci Dionysus, vilken YSL är jag lite säker på. Återkommer om beslutet så småningom  :) 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229