Natt vecka

Herregud vilken dag!! Om jag fick panik?! Svar på den frågan är JA!!


Våran mäklare mejlade mig imorse och frågade om en kontakt person på banken, jag blev lite ställd... Frustrerad... Fundersam... Stod på balkongen och ringde till banken och grät hysteriskt.

Så nej det va mindre bra start på dagen.

Henrik kastade sig i bilen och vi åkte till Swedbank kontor. Som tur fick vi så bra bemötande och allting ordnade upp sig.

Så här är det mina vänner, när ni ska göra erat största köp så se till att ni har en kontakt på banken som ni kan bolla med. Eller om ni kan gå fysiskt till ett kontor och få en kontakt på plats!


Idag börjar jag mina tre nätter. Lite smått trött men så är det alltid första natten tyvärr. Det blev en promenad till jobbet och det blir en promenad hem imorgonbitti. Jag ska gå förbi Swedbank och hämta alla våra papper som ska skrivas på innan tillträdes dagen. Eftersom allt verkade missas så får vi lov att ta tag i alla papper i sista sekunden. Men men förhoppningsvis så blir allt bra på fredag!

Fick svar från Bolist idag och dom hade inte så pass tjock skiva som vi vill ha tyvärr. Jag vet inte riktigt hur vi ska göra med bordet men just nu lutar det mer åt att beställa färdig bord. För att jaga skivor som är så pass tjocka verkar vara omöjligt. Man vill inte ha ett underrede som står där ett halvår innan man får tag på skivorna. Henrik är inte alls pepp på värdig bord men jag känner huvudvärken med att mejla olika företag.


3 dagar kvar till flytt!!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229