Måndag natt...

Måndag! Ny vecka, vilket innebär nya möjligheter.

Jag ska jobba natt i natt istället för kväll, dag. Känns som rätt så bra byte med tanke på att stolen skiner och jag kan pyssla ute i rabatterna idag och imorgon. På dagens agenda stod att gräva upp all ogräs i blomkrukorna, den ena lyckades jag riva av rätt snabbt imorse men den andra får jag nog ta tag i imorgon. I natt om tiden finns så ska jag sätta mig och forska på vad som ska planteras, som överlever även vinter och alla djur som springer runt här på nätterna. Gräsmattan framför huset ser förskräcklig ut. Det är så mycket maskrosor så jag håller på att få utbrott. Så på morgondagens agenda högst upp kommer det finnas "ta död på maskrosor"- projekt!

Som jag har tidigare berättat så har vi fantastiskt altan. Den behöver akut kärlek i form av olja. I helgen ska Henrik iväg men jag har all tid i världen att ta tag i det. Sen kommer största problemet av allt, UTEMÖBLER! Va ska man ha för möbler? Dom ska vara tåliga, dom ska absolut inte vara i rotting. hur många sittplatser ska man ha? HJÄLP! Jag skulle vilja ha massiva stolar i träd, kanske ett par som går att fälla ryggen på så man kan sola. När det kommer till bord så blir jag lite osäker, jag trivdes så himla bra med en el tunnan men nu kommer den se jätte liten ut på nya altanen. Det är så himla svårt att veta hur saker och ting kommer att se ut innan dom står uppackade och allt intar sina platser. I år har vi i alla fall bestämt att inga utemöbler kommer att köpas nya, utan vi kommer att köpa begagnade för att försöka spara in men även inte handla in massa nytt som kanske ska ändå bytas ut nästa år. Återvinna är en väldigt bra grej när det kommer till utemöbler.

Planerna för resterande rum på undervåningen.

Köket- Måste akut köpa stolar till bordet. Olja skivorna och skriva fast dom. Ev, kanske köpa en matta som man kan ställa bordet på.. (oklart vad för matta jag vill ha)

Lilla rummet/(arbetsrummet)- Funderade på den mörka fina Dark teal från Jotun men jag tror att jag tar den färgen i andra, lite större rummet. Så jag vet inte riktigt vad vi ska göra i den.

Det andra rummet- Dark teal från Jotun, kläder i kartonger så länge. Ev inreda som gästrum. Återstår att se....

Lilla toaletten- avveckla så fort vi har råd att flytta upp den!!!!

Hallen- Måste hitta en hylla, endast hylla, till mina fantastiska fästen. Jakten påbörjas genast!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229