Magisk resa! Älskade Paris

Denna resan, jag säger bara Woooow!!

Det va så värt att jobba över sim födelsedag och va lagom sliten hela förra veckan. När man är i Paris så glömmer man allt och bara lever i stunden. Vi hade inte jätte tur med vädret det va lite blåsigt och regnade ibland men vi turistade för fullt. Hann t o m att smita in på Louvren, rekommenderar starkt att vandra där. Men räkna med långa köer, oavsett om man har biljetter eller inte.

Henrik överraskade mig med middag i Eiffeltornet. Det va otroligt fint, champagne, middag, tornet i sig. Och sällskapet så klart! Tråkigt att tiden försvinner så fort när man är ute och reser.

Första kvällen så gick vi förbi Moulin Rouge, tänkte först att den kan va skoj att se hur det ser ut, klicka lite kort, åtminstone gå förbi så man har sett den. Men som vanligt blev vi spontana, köpte biljetter och hoppade in på föreställningen! Wooow, det va verkligen spektakulärt! Dansarna va extremt duktiga! Vi ångrar inte en sekund att vi gick på det! Men tyvärr får man inte filma show så vi fick nöja oss med lite bilder.


Det är dock väldigt skönt att komma hem. Speciellt nu när man har hus.

Jag kommer börja min jobb vecka redan imorgonbitt. Det blir extremt mycket jobb både på KS och Norrtälje. Jag har tagit ett x antal pass för att målet är att köpa två köksstolar innan sommaren. Skivorna börjar torka till så nästa helg är planen att köpa olja och få den klar. Vi måste såga till kanterna och skruva fast skivorna. Gardinerna är inlämnade för att sys upp så förhoppningsvis så har vi gardiner i köket i början på nästa vecka. Lite hyllor som ska sättas upp i köket. Som jag sa tidigare så skippar vi avlastningsbänk för att det blir för tjatigt med så mycket möbler, men en hylla kan va schysst att ha. Visst blir det dammsamling men men nåt ska man väl ha att göra.


Bjuder på lite bilder från Paris, snart landar vi hemma i Sverige. Blir att åka och hämta paket, sen hem och pyssla lite.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229