Livet..

Hej alla fina!


Sista natten av helg nr 3. Ja jag måste säga att det har rullat på väldigt bra. Och så har jag sovit otroligt bra dessa dagar men jag tror att det beror på att Henrik har varit hemma. Nästa vecka har jag mindre rolig schema, rätt många hopp och avbrott men men det är bara att bita ihop. Snart är det dags att skolas in i Norrtälje så det är väldigt intensiva veckor fram över men det blir nog bra.


Konsulterade med Henrik ang färg i lilla rummet. Tur att han är så enkel med att göra. Han gillade den mörkgröna färgen från Jotun. Så i natt ska jag försöka att se om jag kan beställa hem lite färgkartor på dom mörka/mörkgröna färgerna. Så i natt ska jag sitta och nörda idéer på Pinterest. Förstår inte att det tog så lång tid innan jag insåg hur fantastisk Pinterest är!

När jag började kolla runt på Pinterest och mörkgröna färger så blir jag så fruktansvärt besviken att alla mörka fina färger kombineras med sammet och gammaldags rosa. Jag är lite anti sammet, och speciellt rosa/gammaldags rosa. Så jag får fortsätta fiska efter andra kombinations färger! Men mässing och stål är rätt snyggt med mörka färger. Det kommer inte att vara massa krimskrams i det lilla rummet, blir mer praktisk gästrum. Men i stil av säng, sängbord, garderoben finns redan på plats inmonterad, en snygg taklampa. Men inga onödiga möbler! Jag funderade först om jag skulle använda det rummet som behandlings rum men vi kommer att bo så långt ut så det är nog ingen idé.

Hittade magisk fåtölj men tyvärr känns prislappen alldeles för saftig, men det är så himla fin så jag smälte en aning! Den kommer från Källemo, modellen heter Ingo.


Fortsätter jobba en sväng till, snart hem och natta kudden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229