Ledighet, helg!!

Helt magiskt att vara hemma och vara ledig!

Dagen började med att en tekniker från Bosch kom ut och fixade diskmaskinen. Eftersom säljarna verkar inte kunna vara ärliga och lämnade både det ena och andra ofixat här i huset så tänker jag ta striden mot deras dom och deras försäkringsbolag! Det kan jag ju lova!

Diskmaskinen är fixad, nu slipper vi diska för hand! Jag passade på att hämta ett paket också. Idag anlände behållare från Orgacin Makers, helt fantastiska! Det är laboratorieglas som jag använder i badrumsskåpet för att förvara smink borstar, krämer, lite gott och blandat. Då ser det snyggt och städat ut i skåpet.


Igår fick jag mejl om att ramen till bordet börjar bli klar och kan hämtas nästa vecka! Wooow vilken lycka! Så idag ska vi åka och kolla på träskiva till bordet. Vi vet inte om vi ska välja två på 50cm eller en 100cm skiva. Jag är så lycklig att allt börjar falla på plats! Nu ska lite möbler säljas, vi har en tv bänk som följde med och köksbord som inte kommer användas. Så nu åker allt onödigt på Blocket!

Lite hyllor och lite tavlor sen är vi i hamn.

Gardinerna är på väg till både vardagsrummet och till sovrummet. Jag har ju köpt ett par men dom räcker tyvärr inte till. Vi har alldeles för breda fönster och måste ha extra längder.

Bilderna kommer så fort allt är på plats.


Lockade håret och satte på mig ansiktet. Väntar in Henrik sen tar vi helg!

Önskar alla en magisk helg. Puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229