Ledighet!

Hej Folket!

Nu går jag av och har plöjt genom ännu 3 nätter! Magiskt att få vara ledig ett tag nu framöver och jag börjar dagen med att bädda ner mig en stund för att senare idag så kommer en kompis dricka lite bubbel och äta tapas. Eftersom man spenderar så mycket tid på jobbet så hinner man sällan träffa folk utanför men nu ska jag passa på att umgås med Henrik och mina vänner. Andra planer för lediga dagar är väldigt få men jag ska framför allt rensa ur lilla rummet, tvätta väggarna och i helgen ska jag köpa färg. Ledig även i början av nästa vecka då blir det måla! Äntligen!! Jag har skissat lite på förslag på det rummet men tyvärr så vet jag inte riktigt vad jag vill ha där förutom en gästsäng och kanske en fåtölj. Eftersom det blir ett gästrum så känner jag inte heller någon press på att inreda den direkt, det finns viktigare saker i huset som behöver åtgärdas innan. Men bara man kommer i ordning med grunden så känns det bra!

Igår beställde jag en till lampa från By Rydéns, gross 30 cm i champagne färg. Vi har dessa men variant större och svarta i vardagsrummet och är jätte nöjda med dom. Men jag kan inte säga att jag blev förälskad i den minsta varianten tyvärr. Jag tyckte att det va snålt med kulor, belyste inge bra, kändes lite fattigt om jag ska vara ärlig. Men nu har ena hängt upp ett par dagar och jag börjar vänja mig. Den är helt okej, och när den andra kommer på plats så tror jag att man kan se helheten bättre. Beställde även spegel från House Doctor, modell rund på 50 cm i diameter. Den ska få bo inne på den lilla toaletten. Det finns ingen spegel där inne i dagsläge och det blir Henrik riktigt störd.

Sen så är planen att jag ska försöka jaga rätt på lite böcker till mina kurser. Vet inte riktigt om jag har nämnt det men från och med hösten så ska jag börja läsa upp mina gymnasiebetyg. Jag har varit mindre skötsam under min ungdom så nu är det dags att ta sig kragen och göra något vettigt. Jag ska börja läsa religion och svenska i början av hösten och se hur det känns, om jag orkar jobba 100% och plugga 100% samtidigt. Om det funkar så ska jag söka fler kurser.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229