Lediga dagar när det är som bäst!

Underbara lediga dagar! Legat i sängen en stund och kollat på serier och lite sovrums inspiration. Va inne och kikade på Jotuns färger, till ett av rummen. Rummet är rätt så litet, tänkte först om man skulle ha lite mörka, dämpade färger men då kommer rummet kännas ännu mindre. Men jag är inte så jätte mycket för rosa, gammaldags rosa det känns verkligen inte jag. Men grått, jag gillar grått men inte allt för mörkt. Eller grönt, lite mossgrönt. Känner spontant att jag måste konsultera med Henrik, han är ju expert på färger. Men jag ska beställa hem lite färg prover och prov måla. Men först så ska tapeterna ner. Mamma lyckades få bort gamla tapeter med hjälp av en jätte smidig sak som man kan köpa på Jula. Man fyller på med vatten i en behållare sen ångar man bort tapeterna. Så jag passade på att låna den på obestämd tid. Tänkte jag ska ge den en chans. Kommer börja med lilla rummet, funderar om man ska inreda den som gästrum. Tänker eftersom vi bor rätt långt ut så folk kommer sova över om dom kommer på besök. Slänger upp lite bilder på inspo för lilla rummet.

För ett tag sen så köpte jag linne påslakan sett på Jotex. Nu när jag tänker efter vet så är jag lite osäker om jag gillar dom eller inte. Dom är jätte snygga och så men inte lika bekväma som jag hade hoppats på. Vi har endast vita lakan och påslakan i sovrummet nu, man får lite hotell känsla fast man är hemma. Förra året spenderade vi rätt många nätter på hotell då vi åkte på weekends till bla till Paris, Lissabon, Budapest. Jätte mysigt! Hotell, hotellfrukost, turista runt på nya ställen, fantastiskt!

Va på en promenad, fantastisk väder ute! Men moddigt tyvärr. Efter promenaden va jag och hämtade paket och handlade middag. Och idag mina vänner, ska jag laga middag! Väldigt oavancerat, pasta carbonara.

I julklapp fick jag hårförlängning av Henrik. Mycket nöjd människa! Men ska man ha långt och fräscht hår så måste man vårda håret. Så jag investerade i keratin spray. Provar den idag efter jag ha tvättat håret och återkommer om resultatet!

Bilderna är lånade från Pinterest. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229