Ledig dag

Så pinsamt! Jag vaknade klockan 11.30, sprang upp på toa sen så tänkte jag att jag blundar lite i sängen. Ju men visst sörru, jag somnade om!!! Pinsamt!! Vaknade 14.30 och fick rikspanik. Så jag hoppade upp, klädde på mig och drog ut på promenad. Idag va det hela +17 ute så jag slängde på mig linne och korta brallor, brillor och högsta musik i lurarna och drog ut! Det va lite smått tungt men glädjen att Smeg hade kommit till Ica gjorde promenaden roligare. Det blev en kort runda på 3 km och en snabbis till Ica.

Smeg blender, jag är kär! Det kommer göras massor med smoothies framöver :) Den passar perfekt i köket. Så nu är det faktiskt ingenting kvar förutom en/fler lampor just vid köksbänken. Vi vet ju inte om vi får plats med en köksö än så jag avvaktar med det. I helgen ska vi försöka få ner epoxi i bordet och ev slipa den. Så kan vi olja den nästa vecka. Sen är det bara stolar kvar och dom är ingen idé att stressa med för att jag kommer inte ha råd med alla dom just nu.

Igår hämtade jag ut ett paket från Campadre. Den innehöll massa skoj men jag glömde nämna Orrefors Intermezzo rödvinglas. Vi dricker sällan vin men det kan vara trevligt att ha vinglas om man skulle blir sugen på vin nån dag. Annars har vi bara champagne glas hemma från Kosta Boda och Orrefors intermezzo serie.

För ett tag sen så såg jag Spanska stolen dom är designat av Børge Mogensen. Jag måste säga att det är drömmen! Hur fin är är inte den? Kolla skinndetaljerna, dom är helt fantastiska.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229