Kvälls pyssel

Ledig dag, eller sovit bort halva dagen så det är mer ledig kväll. På agendan ikväll står att köpa flyttkartongen och tvätta! Det ska bli så otroligt skönt att ha egen tvättstuga! Va jag längtar efter det, ni anar inte. Jag är så trött på smutsiga, illa luktande tvättstugor i hyresrätter så jag avlider lite inombords varje gång jag ska ner och tvätta.

Jag ska nog inte packa så mycket idag. Det blir nog ganska stillsamt på den fronten. Imorgon ska jag ta en promenad till Jotun. Fick färgkartan idag och dom hade massa fina färger!! Så imorgon ska jag se om jag kan köpa lite färgprover så man kan testa olika kulörer. Till lilla rummet blir det prio ett. Ooh såå spännande!!!

Suttit och skrivit med Telia. Hur smidigt är det inte att kunna skriva med dom på messenger istället för att sitta i telefonkö! Dessutom så har vi NOLL mottagning hemma så detta underlättade för mig enormt. Vilka hjälpsamma människor. Min bästa vän har haft Telia sen hon fick sin första mobil och har varit så himla nöjd med dom. Jag förstår inte riktigt varför jag har hoppat mellan en miljard leverantörer, stress över dålig mottagning, aldrig få tag på kundtjänst etc! Här skriver man ett mejl och sedan är allt fixat på 5 min! Ja det kallas för bra kundbemötande och fantastisk service! Så nu är jag nöjd människa! Fiber och tv kommer 27/2.


Henrik somnade tidigt idag, men jag fortsätter med att dejta tvättstugan! Väldigt spännande, eller så där.

Det här är ju väldigt långt ifrån va jag ens ska behöva tänka på men utemöbler. Sommaren är ganska långt ifrån verkligheten, vi kommer behöva fokusera på insidan av huset men snart kommer fantastiska vår dagar/kvällar som man vill bege sig ut, dricka Cava och grilla. Grill, Henriks område... Jag kommer inte engagera mig, kommer inte ha några åsikter etc. Bara den är snygg :)

Men va vill vi ha för möbler? Rotting, praktiskt men så där snyggt. Ska man bygga egna, långbord och en bänk. Kanske några fåtöljer.

Hoppas att Elle decoration eller Plaza interiör kommer med massa inspiration, jag förlitar mig på dom!

Va tycks om den fantastiska klänningen från Asos?

Mina fantastiska strumpbyxor från Calzedonia! Älskar deras tights, strumpbyxor och bikinis

En bild lånad från instagram (kontoinformationen finns på bilden)

Gillar

Kommentarer

Anna Pettersson, Telia Kundservice
Ahhh! Vad glad jag blir över att höra att allt fixade sig så smidigt med bredbandet. Inte för att jag tvivlade, haha, men jag är glad över din upplevelse helt enkelt. 😃

Nu vet du var vi finns i alla fall om du har fler funderingar och tveka inte över att höra av dig.

Ha en bra dag i dag också!

//Anna Pettersson, Telia Kundservice
www.facebook.com/telia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229