Hjärnexplosion

Irritations gränsen är nådd! Jag blir så fruktansvärt provocerad av folk som inte kan respektera vad som är mitt och ditt. Att knacka på ens dörr när man inte blir bjuden är inte okej i min värld! Så länge du inte bor ett X antal mil ifrån men om man har bara vägarna förbi och man är så nyfiken så man spricker, SORRY men nej! Ett stort NEJ! Ursäkta men vänta tills vi har fått ordning hemma, när mina underkläder inte ligger på badrumsgolvet efter jag ha duschat sen se till att du blir bjuden hem till oss, då är du välkommen. Ja med andra ord så exploderade jag! Stort och väldigt ryskt. Vissa människor i mitt liv väljer jag att ha noll respekt för som individer, men respekterar att dom existerar.Nog om den skiten.

I helgen oljade Henrik in altanen. Det blev helt magiskt! Dock så miss beräknade vi det något enormt! Vi va ner till Happy Homes i Norrtälje och köpte 3x3 liter olja. Men jag kan berätta att efter ungefär hälften så insåg vi snabbt att detta kommer inte att räcka till. Så vi pep ner fort som bara den till Happy Homes igen och dom blandade 2 burkar till oss. Mycket tacksamt! Under tiden jag jobbade extra i söndags så målade Henrik klart altanen, så igår kröp jag ut och njöt av solen på den. Men nu till det extremt viktiga. Utemöbler... Vad ska man ha för utemöbler? Vi upptäckte även att vi har 60 kvm altan och inte 35-40 kvm som vi hade trott. Så nu behöver vi ganska stort bord så man får plats 4-6 pers, kanske nån solstol och grill. Detta kommer absolut inte inhandlas denna månaden men så småningom. Jag funderar om man ska köpa bord och stolar nu snart och eventuellt en grill. Solstolar är absolut ingen prio men det hade varit nice att ha det till semester. Så lite tips och råd tackar jag gladligen för.

Min karl fyller år i maj och jag vet inte riktigt vad jag ska köpa till honom. Strumpor, kallingar och T-shirts har han så det räcker och blir över.

Jag har i alla fall beställt Taittinger Comtes 2007, när vi va på Taittinger för nåt år sen så gick vi en runda och fick smaka på olika champagne och år 2007 ska ha varit en fantastisk årgång. Men sen tänker jag kanske något från Gucci. Ska försöka komma iväg nästa vecka in till Sthlm och handla klart allt. Men han vill så himla gärna högtryckstvätt så jag kommer vara tråkig och swischa dom pengarna till honom så han kan shoppa den själv.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229