Hem och sova!!

Denna dagen i mitt liv. Hem, duscha, vila två timmar och sen mot Norrtälje. Min plan är sova på bussen på vägen upp. Det var i alla fall planen, kan säga att den sprack! Satt och stirrade i telefonen och ut på vägen, sömn är det bara att glömma! Så min mest fantastiska jag kommer det nog inte att blir under kvällen! Bara att bita ihop och gilla läget!


Satt och forskade på lite peelingar i natt. Jag har Dermapen 3 hemma som jag verkligen älskar! Helt fantastiska resultat både i ansiktet och andra områden. Så nu har jag upptäckt att Dermapen har lanserat en peeling som kan kombineras med microneedling. Så jag mejlade tjejerna på MMskincare om lite info på den så får vi se om jag ska beställa den och testa hemma. Som vanligt är MMskincare kontoret snabbast i världen på att svara på mejl så innan lunch dök informationen upp. Jag måste beställa peelingen!


1,5 timmes sömn på 36 timmar är inte optimalt men jäklar va jag va bra idag!! Jag är lite stolt över mig själv! Idag är det varken inredning, kläder eller shopping som står högst upp på min prio lista. Sömn, det är vad jag behöver just nu! Nu sitter jag på bussen på vägen hem. Ögonen går i kors och jag mår lite illa men men dagen är snart slut och det ser jag gren emot. Imorgon ska jag tillbaka till Norrtälje och köra ett kvällspass.


God natt! Puss och kram

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229