Helg!

God dagens folket!

Igår va jag iväg till Norrtälje. Andra dagen avklarad på inskolningen. Ju men det går rätt bra, det är inte lika avancerat som jag hade föreställt mig men det är trevlig stämning och det gör rätt mycket då jag ska jobba 70-80% där.

Igår släpade jag upp min trötta kropp klockan 7 på morgonen. Skulle köpa jätte fina semlor till Henrik, men jag kom fram till bageriet så har dom ”glömt” skicka mejl till mig att dom kommer in klockan 11! Jäkligt otrevligt må jag säga! Men jag sprang över till Thelins och där finns det alltid något smarrigt att köpa. Så älsklingen fick semla, choklad mouse bakelse och vanilj hjärta. Det va lite kompensation för att jag jobbade kväll. På vägen hem att jag och tittade på Kirsch och gardin skenor.

Länk: https://www.kirsch.se/gardinguiden/sa-har-monterar-du/

Nu vet jag vilka jag vill ha, och dess finns i 160 och 240 cm. Så det gäller att ta fram tumstocken och mäta alla rum. Skenorna finns på Bauhaus så dom tar vi i samma veva när vi ska till Ikea. Såg nu på instagram att Jana inreder en lägenhet och att hon har plockat fram magiska gardiner från tre generationer.

Länk: http://www.tregenerationer.se

Tyvärr så är det sammet gardiner. Men jag kanske ska ge dom en chans.... Va inne och snokade på Tre generationer och jag säger bara, OMG, väldigt väldigt fina gardiner! Humana priser, hemleverans, jätte fina färger! Gå genast in och kolla!

Så på fredag kväll (nästa vecka) ska gardinerna beställas! Längtar redan!


Idag va jag iväg och lunchade med en kära arbetskollega. Jätte mysigt att komma iväg, snacka lite skit och bara umgås.

Sen passade jag på och köpa cava till ikväll och lite bakelser till Henrik. Va även förbi och hämtade mitt paket från H&M som har legat på posten i en vecka men efter 14 påminnelser så pallade jag mig dit. Jätte nöjd med Dior boken! Den är så himla stor och maffig.

Sen kom jag hem och blev provocerad av allt ligger hipp som happ så nu ska jag packa ner allt som inte är nödvändigt sista veckan. Kläderna ska ner i en stor resväska och allt annat ner i kartonger! Pronto!!

Ikväll är planen, cava och massa mys! Imorgon väntar en ”ny vecka”. Som sagt jag jobbar i vården och veckorna börjar inte på måndagar för oss.


Puss och kram, önskar alla en magisk helg!

Nån av dessa fina gardinerna ska in i gästrummet

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229