Hej kompisar

Hej kompisar!


Sitter på bussen på väg mot Sthlm! Älskade Sthlm så jag har saknat alla avgaser, folk och trafik! Men jag är totalt förälskad i huset så jag älskar den faktiskt mer än Sthlm.

Igår kom jag hem, satte mig på golvet och gallskrek och grät samtidigt. Ja det va en sån eftermiddag! Hur i &@%#€$£ tänkte jag att flytta ut på landet utan körkort? Helt isolerad! Det blir bara jag och Henrik! Men men efter hysteriska utbrottet i tvättstugan på golvet så kammade jag till mig och laddade ner en ”ta körkort” app. Den ska jag plöja genom!! Cover to cover!!


Idag ska vi lämna in nycklarna till lägenheten. Och därmed vinkar vi av Bromma och denna tiden i lägenheten. Det känns ganska bra, tråkigt att överge stan men jag känner att kunna gå ut på altanen (som är ca 30 kvm till yta) barfota med en kopp kaffe och möta dagen i lugnet överväger det mesta! Så ja, det kan inte bli bättre än så här.

Sedan ska vi till Colorama. Jag ska köpa färg till gästrummet/kontoret/tillfällig garderob och även färg till vardagsrummet. Det är en fondvägg som behöver försvinna gärna genast, helst igår. Sen så tar vi en sväng förbi Ikea för att vi behöver en dörrmatta till tvättstugan. Jag ska även kolla vad skenorna till gardinerna kostar där och längden på dom. Om dom är justerbara eller inte. Jag har med andra ord en post-it lapp med mig vad jag vill ha därifrån.

Vi ska försöka hinna förbi Bromma stål och justera beställningen på bordet. Jag har maskerat på golvet och den kändes jätte liten!! Blev lite smått orolig!


Ha en underbar eftermiddag/kväll! Puss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229