Hej hopp!

Hej hopp!

Började dagen med att jag faktiskt kunde somna om, vaknade vid 8 men eftersom jag ska jobba natt i natt och imorgon så va jag tvungen att sova en sväng till. Sen blev det kaffe, juice och en macka till frukost, satte mig ner vid bordet för första gången på länge. Länge på mig lite mjukis kläder och drog på en promenad. Det blåser jätte mycket idag men jag behöver röra på mig så det va bara att gilla läget. 

Igår kväll medan Henrik redan hade hunnit natta kudden så beställde jag dessa fina skor från See by Chloé från Zaalndo. Som jag sa tidigare så gifter sig Henriks bror och hans tjej i höst och jag hoppas verkligen att det är fortfarande skapligt varmt och jag kan ha klänning och öppentå skor. Först funderade jag att ha på mig mina finbyxor från Balmain och kanske nån snygg blus men jag hittar verkligen inte nån blus som jag har fastnat för. Men då tänker jag att jag ska investera i en Hevre Leder klänning. Dom har extremt bra passform och även om man äter lite för mycket på bröllopet så är det så mycket stretch så jag behöver inte oroa mig, sen finns det så klart spanx ;) Men då kommer det viktigaste, ska man matcha klänning med sin partners skjorta? Henrik ska antagligen ha en grå kavaj från Tiger of sweden, men jag vet inte om han ska ha kostym byxor eller om han kör grå chinos, jeans blåa/svarta.

Jag lovade Henrik att hjälpa honom lite med hans luftvärmepump och eftersom jag har jobbat så mycket extra så känns det väldigt rättvist. Men igår stökade jag runt i min så kallade "walk in closed" och efter ett tag så ville jag bara lägga mig ner och gråta för att det är KAOS! Jag kan liksom inte leva så här! Jag får panik, börjar gråta och hyperventilera så fort jag går in där. Men nu ni, man måste börja, nånstans, så igår..... Beställde jag 2 st Pax garderobsstommar från ikea, 3 meshbackar och 2 stänger. Det betyder att alla tröjor/blusar som bor i gästrummet kan flytta in och 90% av alla kartonger kan bosätta sig i nya garderoberna. Skorna kommer tyvärr få bo på golvet ett tag till men det gör faktiskt ingenting alls. Tyvärr är leveranstiden från Ikea beräknad till 25/7 så jag återkommer med före och efter bilder.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229