Hej hej

Jag ska, nån gång i livet, köpa en Gucci Dionysus väska! Jag behöver den i mitt liv. Eller om jag kasnke vill ha en Saint Laurent Loulou... Beslutsångest är där och spökar men nån av väskorna ska jag absolut investera i, det är jag säker på!

Jag gillar dyra saker, gärna Chanel, YSL, Balenciaga och Balmain. Men jag shoppar gärna vintage. Vi spenderar så mycket pengar på kläder, skor, väskor och många av dom sakerna kostar extremt mycket pengar, det går åt enormt mycket energi för att tillverka nya saker. Jag är otroligt dåligt insatt i den hela miljö/låt oss rädda världen processen som är på tapeten nu men jag är säker om alla kunde göra en sak eller köpa en sak begagnad så skulle vår planet må så mycket bättre.

Jag köpte en fantastisk vintage Red Valentino kjol, svart, plisserad, rätt längd för mig, helt förälskad i den. Antingen en snygg tshirt eller en tjock tröja, klackar eller sneakers oavsett vad så är Valentino en bra idé!

Eftersom bordet börjar blir klar, bara hårdvaxolja i helgen så är den klar, så måste jag så klart fundera vad som ska stå på bordet och inte bara vad som ska stå runt om den. Marmorbrickan i grön marmor finns redan på plats. Förra veckan fick jag hem lite ljus från Ester & Erik och även ljushållare. Av någon konstig anledning så beställde jag bara en sån så nu har jag kompilerat med en till. Dom ljushållare som jag har är matt, matt mässing för att vara exakt. Passar alldeles perfekt i köket.

Idag ska jag träna innan jobbet, sen kör jag natt 2/3! Snart helg 😊

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229