Hej fina!

Hej fina! Låt oss börja dagen med att bädda ner sig ett par timmar efter 4 nätters vecka. Jag sov lite halvdant igår så idag ska jag försöka sova lite längre och inte stressa upp mig av rädsla för att försova mig till jobbet. Nu är jag ledig till måndag natt! Wiiiee

Igår va det mer eller mindre rolig dag, jag åkte direkt efter jobbet till MamaMia och träffade min gynekolog. Ja ni, domen blev följande. Jag är som en ägg farm, massor med ägg men dom lever gosigt i äggstockarna. Efter Letrozol kuren så kunde vi snabbt konstatera att det är 2 ägg som har lossat vilket innebär att lite hopp så kanske det händer något denna månad. Det är inte super bra att bara 2 ägg har lossat men det är bättre än inga alls. Förhoppningsvis så kan dom befruktas men om inte, då får jag äta en kur till. Spontant så känner jag att det är okej trots smärtorna, man såg resultat och det är det viktigaste. Jag känner ändå att det är positivt besked och kan slappna av lite nu.

Som jag sa igår att jag har ju varit i farten och shoppat lite. På H&M hittade jag hängare, både till sovrummet och till tvättstugan. Hängare till sovrummet kommer vara i trä som ska sättas upp antagligen på korta väggen där vi har fönster. Den som ska vara i tvättstugan ska hängas upp på sidan av garderoben så man kan dumpa av nån jacka och väskan. Den hängaren är i metall. Köpte på Zalando en julklapp till Henrik och i samma beställning slängde jag så klart in ett par brallor till mig. Byxorna kommer från Dr. denim, dom va lite smått prassliga men satt riktigt bra så dom behåller jag med glädje. Byxorna heter Dr. Denim petite Plenty, dom har perfekt längd. Jag är ju rätt kort och måste klippa av dom flesta brallorna tyvärr. Eftersom jag tycker att det är ganska mysigt att kunna tända ljus hemma så har jag blivit helt såld på Ester och Erik ljus, så i natt beställde jag via Giftsetter 3 olika färger på ljusen. Lägger upp bilden så fort dom kommer hem.

Förra veckan rekommenderade min kollega mig om BestSecret. Jag va lite skeptisk, som vanligt men provade att beställa därifrån. Beställde 2 par brallor till Henrik från Gstar, leveransen väntas idag under dagen. Hoppas bara att dom passar eftersom han är extrem svår att köpa byxor till. Så jag håller tummar och tår att dom sitter snyggt!

Eftersom jag är långledig nu till måndag så ska jag försöka sova ut, andas ut och bara ta det lugnt hemma. (Om det är möjligt) På lördag så ska vi till Ikea. Jag har bestämt att vi ska bygga en köksö. Det kommer inte bli något avancerat utan enkla stommar från IKEA med en tjock bänkskiva i samma material som vi har på köksbordet. Stommarna heter Metod och är 60x60x80 och 40x60x80, lite oklart sen om vi ska bygga själva en ram eller om vi köper ben med socklar. Ska även passa på att köpa en matta till sovrummet för att det börjar bli lite smått kallt att ställa ner tassarna på golvet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229