Hej alla!

Jobb helg 2/5 är avklarad. Igår jobbade jag 7-21.30, började dagen att kliva upp 04.04... Lite oklart hur min kropp tänkte där. Men men jag överlevde även denna helgen. Idag tänkte jag spendera dagen i sängen tills Henrik kommer hem. Ska jobba en enkel natt i natt, andra natten av forever. Längtar redan.

Idag är det 4 år sedan jag och Henrik träffades för första gången. Det snöar ute idag precis som det gjorde för fyra år sedan. Det kändes så rätt från första början! Det är helt otroligt men det kändes verkligen som kärlek vid första ögonkastet. Och här är vi, fyra år senare och ska snart flytta till hus som vi har köpt tillsammans.

Vi är otroligt olika jag och Henrik, vi kommer från helt olika bakgrunder, vi har levt så otroligt olika liv, vi har olika erfarenheter av livet. Men vi klickar så himla bra tillsammans. Och nej, det är inte helt felfritt alla dagar. Vi bråkar, tjafsar, kan vara väldigt osams men försöker lösa våra dispyter och gå vidare. Men i slut ändan så älskar vi varandra och oavsett vad än som händer så löser vi det.


Funderar på en sak när det gäller gardiner. Jag har alltid gillat öljetter, därav äger jag en hel hög av dom i olika material och färger. Men det är så inne nu att ha gardinerna på en list och väldigt högt upp. Jag förstår poängen med det, man lyfter upp rummet och gör den större. Med gardinstång kan man ibland krympa rummet om man placerar den helt galet. Jag skulle absolut vilja ha gardinerna från golv till tak i vardagsrummet men jag är lite fundersam om det kommer att gå då soffan är på millimeter från själva fönstret. Jag kommer inte borra några fästen för gardinstänger i vardagsrummet i början utan utvärdera om det går att ha lister. En sak till som är väldigt inne är stuckaturer. Men det kommer vi inte ha alls då huset är nybyggt och det kommer inte passa in hos oss. Men jag tycker att det är väldigt fint.

I huset så har vi två badrum. Den ena kommer vi inte ändra något alls i. Men den lilla kommer vi så småningom flytta upp till övervåningen. Den kommer jag inte inreda alls. Den får vara som den är tills vi har bestämt hur vi vill ha badrummet uppe på övervåningen. Lite knepigt då det är snedtak. Jag har varit inne på Pinterest och nördat lite bilder men jag blir lite splittrad om vad jag tycker om badrum med snedtak. Jag skulle vilja ha badkar, det är en sån sak som jag tror jag kommer sakna enormt om den inte finns i hemmet. Vi badar ytterst sällan men det är så skönt att ha, just in case man skulle vilja plumsa. Sen kommer det så klart det svåraste, färg, kakel, klinker etc etc. vi får fundera en stund på detta. Att inreda övervåningen kommer tyvärr inte vara prio ett just nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229