Gör om, gör rätt, Må bra!

Kändes som att det va lite för lång paus från skrivande igen. Jag har nog kommit på fötterna igen. Livet verkar rulla på och jag mår så mycket bättre. Någonstans så har jag accepterat att äta Levaxin varje dag, problemet är bara att komma ihåg dom. Jag har ju ätit en kur av Letrozol, och där brakade min kropp helt. Ett par dagar efter kuren så började jag få ont i mina leder, jag kunde knappt vända mig i sängen, höfterna knän och armbågarna va helt stela. Jag blev rädd och frustrerad. Dessutom så väntade 4 nätter. Så jag knaprade alvedon, ipren och voltaren och åkte snällt till jobbet. Dagarna gick och jag hade fruktansvärt ont, ingenting hjälpte! Så vi forskade lite, efter många om och men så kom vi fram till att vanligaste biverkning va ledvärk. Ja men check på den. Nu spontant en vecka efter kuren så kan jag iaf sätta mig på toa utan att gråta. Som ni vet, som jag har tidigare berättat är att vi utreds på MamaMia. Så idag är det dags igen för ultraljud. För nån vecka sen va vi på återbesök och även diskutera vad det är som sker, varför man inte blir med barn. Då kan jag berätta att min sköldkörtel va förhöjd alldeles tok för mycket. Så jag började med levaxin. Har alltid trott att levaxin sänker den men tydligen så ska jag äta levaxin för att sänka sköldkörtel. Dessutom så vill mina äggstockar ägglossa men inte tillräckligt för att det ska hända något. Så jag är som en ägg farm typ, låter helt löjligt men min kropp verkar inte vilja som jag vill. På ultraljudet ska vi se om äggen har lossat och mirakel händer någon gång.

Jag va ju ledig 3 heldagar förra veckan. Jag hann andas, städa hemma, ta tag i mitt mående och jag har ÄNTLIGEN målat sovrummet! Förra veckan bestämde jag mig att nu jäklar räcker det att böla om massa onödigt, gnälla på att må dåligt, försöka finna mig i min onda cirkel, gå runt och tänka på varför vi inte blir med barn etc. Så i lördags morse käkade vi fantastisk frulle sen drog vi till Happy homes och köpte färg. Senare på kvällen hade vi dejt kväll och hämtade mat från Tabbouli, magisk mat, sen så drack vi en god champagne, njöt av livet hemma. Det va verkligen kvalitetstid! Henrik passade på att spackla i sovrummet i lördags, söndag morgon körde han en vända till med spackel. Runt 10 på söndag började vi måla. Oh herre min, det va projekt kan man säga. Första lagret av Jotun lady balance åkte på med roller och det va inga konstigheter alls. Det är vi vana med och färgen är så lätt jobbat så det va trevligt. Men sen hör ni, efter 3 timmar, då va det dags att slänga på kalkfärgen. Det va lite smått panikartad moment i mitt liv. Vi öppnade burken och när Henrik skulle blanda färgen så fick jag panik. Färgen va extremt tjock, det kändes jätte lite i burken, och den va jäääätte mörk! Vi började måla med pensel och det va också rolig moment. Men efter ett par timmar när klockan va ca 18 så va vi klara och vi kunde pusta ut. Det blev MAGISKT! Jag är så nöjd! Den harmoniska känslan att kliva in i sovrummet och bara känna att detta är så rätt kan jag knappt beskriva. (Bilderna före och efter kommer nedanför)

Denna veckan så ramlade även paket in. Jätte tråkigt men mina extensions börjat lossna så jag va tvungen att beställa lite mer hår. Så på torsdag när jag går av ska jag slänga in ett par nya slingor. Jag har i X antal månader spanat in på multifunktionell gem från Designbroman. Så jag slog till på en L och M och dom hämtades gladligen ut idag. Tyvärr så fanns dom inte i passande färg men Henrik ska måla om dom så ska dom skruvas upp i sovrummet.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229