Godmorgon och godnatt

Dagarna bara försvinner! Idag är det redan lördag, jag har jobbat mer eller mindre sen i söndags. Men snart så, bara 2 nätter kvar att beta av sen är man ledig på måndag! Tyvärr va jag mindre smart och tog extra pass både tisdag och onsdag kväll. Lagom roande men väl behövligt.

Igår fick jag ryck och tänkte, nu beställer jag vinkylen! Men sen hejdade jag mig! (Händer i princip ALDRIG) Men eftersom vi behöver riva ut ett skåp, till så det ser schysst ut. Så tänker jag att vi väntar med att beställa tills skåpet är ute, sockeln är fixad. annars kommer jag få panik på jätte kartong som står och tar massa plats. Så nej vi avvaktar.

Igår hämtade jag ut andra ljusstake som jag beställde via Campadre. Ljusstaken kommer från Markslöjd och helt magisk. Det lyser jätte fint, inte alls starka lampor vilket är jätte skönt för att många ljusstakar har hemska lampor. Nu är alla jul saker hemma, så jag kan bara slappna av.

Denna vecka och nästa vecka är inte alls roliga. Henrik tycker nog att det är rätt jobbigt att jag bor mer eller mindre på jobbet. Tyvärr är det så, vill man ha saker, så får man jobba för det! Det är tungt vissa pass, slitigt att jobba natt, tråkigt att komma hem nästan 12 på kvällen efter kvälls passen men i slutändan så bor vi väldigt fint och lever ganska gott! Så ja, oavsett vad folk har för åsikter så väljer jag detta själv. Och jag är medveten vad alla dessa timmar gör mot min kropp och privatlivet.


Våfflor till lunch, älskart! Ikväll har vi inte bestämt oss för än så det återstår att se ♥️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229