God morgon!

Men va surt, tror förra inlägget försvann! Eller snarare så va det jag som klantade till mig och råkade ta bort den.

Helgen blev inte som jag hade föreställt mig. Det blev inte så bra mående, inget jobb blev det heller. Ångesten och stressen knackade på dörren. Lagom obra måste jag ju säga! Ibland vill jag lägga mig på golvet, dra ner persiennerna och bara gråta. I detta fallet blev det gråta i sängen istället. Men efter en svacka så får man ta och kamma till sig och ta tag i livet!

Måndag morgon, jag ska nog vila ett tag till idag då jag går på 3 nätter ikväll. Vi packade ihop med sista igår. Nu är det bara lite kvar i köket som kommer åka in i Ikea kassar. Idag är det 4 dagar kvar i lägenheten, på fredag morgon skriver vi på alla papper och börjar flytta.


Nu har jag fått offert från 2 olika företag. Ena företaget som jag skulle så hemskt gärna vilja beställa ifrån har tyvärr inte den tjockleken på stål till ramen som jag är riktigt ute efter. Jag skulle absolut vilja ha färdig bord som levereras hem men mejlade Bromma stål och dom kan svetsa ihop underredet med exakt dom mått jag önskar. Men då återstår frågan om vart får man tag på träskivor/träskiva? Den kommer vara 230 cm och den får vi inte in i bilen så det måste vara ett företag som ligger någonstans i Norrtälje så fraktkostnaden inte drar iväg. Vi vill ha 6 cm tjocklek på skivan och då blir jag fundersam vart man ska få tag på en/två såna. Mejlade Bolist i Bergshamra och se om dom har några såna på lagret.

Henrik hittade jätte fin skiva på Ikea, men för att vara Ikea så verkar priset lite väl... Eftersom vi behöver ja två skivor så kommer det kosta 6.888x2, bara för skivorna och sen underredet 6400+moms. Men planen är att vi ska ha bordet ett långt tag fram över så det är väl bara och gilla läget.

Jag sprang runt lite här hemma och försökte mäta men det är så svårt att föreställa sig hur det kommer se ut så jag lugnar ner mig i 5 dagar innan jag lägger beställningar.


Hittade en jätte fin lampa från House Doctor på Royal design.

Länk: https://royaldesign.se/mush-lampa-26cm

Efter ett tag så va jag tvungen att kollaa på lite kläder, skor och väskor för att inte bli helt knäpp. Jag gillar märket One tea spoon. Dom har grymma jeans som sitter helt magiskt på min halv knubbiga kropp. Men nu såg jag att

Länk: https://www.badkidds.com/, har en jäcka jag har suktat efter ett tag nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229