Fredag kväll

Efter promenaden svängde jag in och skulle handla lite. Lite resulterade stor shopping, svin tungt men nu har vi mat för minst en vecka.

Jag bromsade in vid hyllan med tidningar. Och köpte en norsk Interiör tidning. Jag förstår hela grejen med att ha alla tidningar på paddan eller i sin mobil men jag älskar att ha riktiga tidningar. Känslan att bläddra i genom, vika hörn om man hittar något spännande, bara doften av tidningar, ja det är magiskt. Jag har en hel hög med tidningar som har hängt med i många år. Man kan alltid plocka fram dom och bläddra genom om och om igen.

Så nu ska jag brygga mig en stor kopp kaffe, krypa ner under filten, sätta mig bekvämt i soffan och nörda inspiration. Det är helt magiskt ute. Idag har vi -4 och det snöar. Gigantiska flingor bara faller ner på marken, alla träd är vita. Helt fantastiskt. Henrik ska laga middag ikväll och vi ska dricka lite cava. Imorgon ska jag jobba kväll och söndag heldag. Så det står tyvärr inte så mycket på agendan. På måndag är det är det rätt speciell dag för mig, då är det 4 år sen jag och Henrik träffades. Helt otroligt att tiden går så fort. Vi har haft våra upp och ner men jag älskar verkligen honom över allt annat! ❤️

All ära att jobba måndag till fredag och ha kontorstider. Men jag har jobbat i vården senaste 12 år och jag uppskattar verkligen att vara ledig en vardag. Visst får vi stå ut med kväll, hem och sova ett par timmar, upp tidigt och jobba dag dagen därpå men att bara få vara ledig en tisdag gör så himla mycket. Man kan sova ut, ligga kvar i sängen länge, gå en promenad, kolla på favorit serier, läsa genom en tidning cover to cover, äta sen lunch eller fika med nån kompis. Men bara att få vara hemma. Man har ju lite tur och får faktiskt vara ledig på helgerna också emellanåt.

För nån månad sen, kanske t o m i somras, så jag en amazing lampa från New Works, Kizu! Den är helt fantastisk och känns som att min plånbok kommer inte blöda, kanske lite men överlevnadsbart. Den finns i svart och vit marmor och två olika storlekar. Jag ska forska vidare vilken färg och storlek jag vill ha, återkommer om det lite senare.

Hittade även jätte fina lampor på Newport som jag ska omgående åka och kolla på. Tror att nån av dom kommer passa jätte bra i vardagsrummet.


Önskar alla en fantastisk helg! Inväntar min man, sen tar vi helg i alla fall till imorgon.

New Works, Kizu

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229