Fredag kväll

Satt och funderade i natt vad man ska ha för nattduksbord i lilla rummet/gästrummet. Va har ni för bord? Vad har ni på dom? Dom vi har i sovrummet är från Ikea som Henrik så klart målat om. Det är egentligen avlastningsbord/datorbord dom heter Vittsjö. När det kommer till lampor på bord så är jag inte så mycket för lampor med skärm, dom får gärna vara unika, avskalade så man kan se ljuskälla. Så nuvarande lamporna kommer från nån loppis som är självklart omlackade. Sen är jag ganska tråkig när det kommer till det man har på nattduksbordet. Jag har 2 st Gucci kartonger, ena med skärpet och den andra med korthållare, nagelolja och mobilladdare. Ibland kan jag dra med mig tidningar eller datorn in i sovrummet men oftast hamnar dom tyvärr på golvet bredvid sängen. När det kommer till överkast, när vi flyttade till Bromma så köpte jag Odd Molly överkast, jag tycker att den är jätte fin men kommer nog inte använda den i sovrummet utan jag kommer att placera ut den i lilla rummet. Jag kan starkt rekommendera att gå in på Danys home, dom har jätte mycket fina saker och erbjuder frakt för dom som inte har möjlighet att åka dit. Det finns möbler, krukor, utemöbler, speglar, med andra ord något för alla! Dessutom är dom jätte trevliga och svara jätte fort på mejl.

Länk: https://danyshome.se

Det lilla rummet/gästrummet ska ju målas om till mörkgrön färg, så långt har jag kommit fram i alla fall. Sen så är vi eniga om en säng på 120 cm så man kan låta folk sova över. Det blir ingen gavel till den sängen utan det blir 2 stora Ikea kuddar och massa små kuddar. Placeringen är lite oklar, jag satt och skissade på det men jag blir liksom inte klokare för det. Sen så funderar jag om nattduksbord/pall/bänk vid sängen eller i ett hörn. På den kommer jag antingen ställa en blomma eller en lampa. Tror iof att jag skulle hellre vilja ha en lampa i fönstret med då måste man dra fram fönsterbrädorna för att den lampan jag är inne på kommer inte få plats där riktigt.

Såg i natt att Ellos har 20% på jätte många fina gardiner så jag kommer att beställa till resterande rum. Kommer inte ta jätte udda färger för att kunna flytta runt på gardinerna. Men ett av rummen ska målas i vanlig vit färg och där tänkte jag faktiskt ha khaki gröna gardiner!!! Hur snyggt är inte det?!!

Idag är jag verkligen inte på topp så jag återgår till sängen. Mådde illa i natt, magen är helt paj, så jag antar att det kan vara en trevlig magsjuka på besök. Men jag önskar alla en underbar fredag kväll ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229