Förbannad på postnord!!

Innehåller affiliate-länkar

Hej hopp!

Hemma och stökar idag. Ska städa lite och ta en sväng till Ica. Idag ska jag mejla runt lite. Jag är på jakt efter dekoration från Artdeco, dom har lite udda saker som jag är helt såld på. Jag ville så himla gärna ha flamingo därifrån men den är tyvärr såld. Så ska se om dom har något annat att erbjuda mig.

Igår hämtade Henrik våra brädor till köksbordet, dom ör gigantiska men så himla fina!! Ska även mejla Bromma stål idag och se om vi kan hämta ramen på fredag.

Jag beställde helt magiska dojor från Prada. Tyvärr återigen så är det hemleverans med postnord. Vilket innebär att dom ljuger om att dom har varit här och sökt mig! Jag har rört mig mellan köket och vardagsrummet hela förmiddag (vi har öppen planlösning) och skulle inte missat att en blå bil körde upp på uppfarten. Dessutom så hade vi snö på backen imorse och den ända som har kört här va Henrik imorse. Så igen, alla dagar i veckan, UNDVIK POSTNORD!! Dom borde skämmas! Men men dom anländer väl till Ica i veckan. Förhoppningsvis! Mycket upprörd, men jag borstar av mig då dom är inte värda detta!


Tänkte slänga ihop hemmagjord pizza ikväll och bara umgås med min kära! Kanske ska försöka hitta ett par gardiner till köket då bordet kanske blir iordning ställd närmaste veckorna.

Har hittat väldigt breda gardiner på Ellos, så ska konsultera med karln o se vilka vi ska beställa.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229