En natt till

Känner spontant att vara ledig är liksom inte min grej. Idag så sov jag som en stock, vaknade runt 12 och va fruktansvärt frusen men ganska pigg. Så jag hoppade upp och tog en promenad. Mina ben va inte alls samarbetsvilliga så det blev en extremt kort promenad på 3 km plus en sväng förbi ICA och hämta paket! Älskar paket! Det är liksom livet!

Idag kom gardinerna till resterande rum. Jag började nästan gråta för att färgerna stämde inte alls på bild och i verkligheten. Men efter lite funderingar så bestämde jag ändå att behålla dom. Tror att dom kommer passa in ändå, trots besvikelse. Sen så kom även epoxi resin från Slöjd Detaljer. Imorgon ska vi försöka ta tag i bordet och se om det går att fylla ut sprickorna med den. Det är inte alls mycket kvar nu i köket som ska fixas. Kanske en matta under bordet men det har vi inte bestämt oss än, lampan ska upp så fort bordet är färdig, ett par stolar till sen är jag nöjd människa! När det kommer till vaser och blommor så vill jag nog ha en lagom stor vas, men gärna kristall, ingen färg. Och blommor, varje vecka färska snittblommor är ett måste. Idag köpte jag pioner och nejlikor till köket, pionerna tar sin lilla stund innan dom slår ut helt men nejlikor brukar slå ut lite snabbare. Jag brukar fylla ut buketter med nejlikor, dom finns i en mängd färger och står rätt länge.

Dom ringde från jobbet och hade lite panik så jag tackade snällt ja och jobbar inatt. Men det är nog inte bara för att vara snäll men även att vi måste ha ekonomi till att fortsätta bygga på garaget/huset. Imorgon ska jag sova till max 12.30 sen får det faktiskt vara bra. Kommer vara ledig resten av helgen då kan man lika gärna vända tillbaka dygnet.

Imorgon kommer Henriks bror och hans tjej över så ska vi grilla och umgås sen så har vi faktiskt inga större planer. På måndag så börjar jag min 10 dagar jobb period så jag ska passa på att vila ute.

Sjukt tråkig shopping blev det under fika i natt men otroligt behövliga saker. Strumpor från H&M, alltid välkomna hem till mig, ett par tröjor kommer också från H&M. Sen så passade jag på att beställa från skincity.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229