Att jobba natt..

Hej kompisar!

Ja men då närmar man sig semester tiden. Dvs idag är det bara 4 pass kvar. Även om jag ska nu jobba inatt och imorgon kväll, kanske inte det optimalt men jag vill bara få den här helgen gjort så jag kan packa ihop och gå på semester!

Har egentligen 3 paket som är på väg idag men tyvärr kommer jag prioritera sömn för att jag jobbar mycket i helgen. Vissa dagar räcker det att man sover nån enstaka timmar men vissa dagar vill jag bara sova bort. Det är som att mim kropp protesterar mot världen. Att jobba natt heltid (har blir 150%) tar på krafterna. Man måste komma in i schysst rytm som kroppen accepterar och det kan vara väldigt knepigt. Jag jobbar gärna fler nätter på rad för att dom hinner jag ställa in mig på sova, äta på kvällen, duscha när jag kommer hem etc men jobbar man en enkel natt då blir det helt galet! Jag försöker, vilket händer endast 2-3 gånger/vecka träna innan jobbet. Det är inga dunder pass men cykla och kanske nån enstaka vikter, men min rygg eller höfter kommer inte palla många år till i vården om jag inte rör på mig. Och jag märker det direkt, sitter jag för mycket, ligger för länge i sängen eller överhuvudtaget inte rör på mig när jag är hemma, då är det kört i höfterna och ryggen om jag har gjort många tunga pass på jobbet. Jag blir stel, sliten och riktigt sur kärring! En sak med att jobba natt är att man gör mindre tid på sina arbetsveckor. Och det blir genomsnitt 3 pass/vecka. Man får mer fritid, man behöver inte ”bo” på jobbet som t ex 40 h/vecka. Däremot så kan det vara knepigt att få ihop relationen om ens partner jobbar mån-fre. Men man får pyssla ihop så man är hemma på helgerna och tar vara på tiden tillsammans. I höst kommer jag börja läsa lite kurser och då kommer jag bara jobba 100% natt, vilket innebär 32,2 timmars/vecka. Men då kommer jag behöva tvinga mig upp och plugga på mina lediga dagar. Kan nog vara bra för min själ.

Idag kom min väska! Som jag har längtat efter den! Äntligen är den hemma och jag är så lycklig att få äga den. Den materiella lycka är ibland all lycka man behöver. Efter så många extra pass så har den äntligen anlänt! Underbart! Jag vet även att vi skulle behöva göra så mycket hemma i huset men jag känner bara att jag måste låta mig själv gå före ibland också. Jag handlar väldigt mycket hem och investerar hela min själ i huset men nu ville jag unna mig själv.

Jag har inte glömt Henrik, jag ör absolut inte egoist. Nästan alla kläder senaste 4 År har jag köpt till han, och jag gillar att shoppa till honom för att han är en väldigt tacksam att ge presenter till. Men så klart fick han också, ett par brallor från G-star. Han har jeans men dom här va lite ljusare och jag tror att dom kommer passa perfekt till hans gråa kavaj.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229