Äntligen ledig!

Soffan anlände i veckan! Den är magisk! Jag är förälskad! Trodde ärligt inte att färgen skulle bli så lyckad, va väldigt tveksam. Men nu är den på plats och jag är väldigt nöjd! Wooow, tack Stallands möbler!

I veckan så va det möte med banken då vi måste få ordning på garaget och vi ska även smälla upp en braskamin. Vi va förbi Ikea och köpte skenor. Kirsch i all ära men jag känner spontant att ska vi börja bygga i huset och runt om så får vi lov att inte överkonsumera på små saker som kan dra iväg i kostnader.

På Ikea handlades det in Bestå stommar i mörkbrun/svart, luckorna blev i samma färg. 3/4 i alla fall. Den ena tig vi med mörkbrun/svart ram och glas då vi måste kunna komma åt ljudet som ska stå i hyllan. Jag satt och googlade runt lite om marmorskivor/granitskivor, jag hottar massor till köksbänkar men inte till skåp. Vi kommer lägga en skiva på Bestå i vardagsrummet, byta ut skiva på hall byrån och ev på Bestå i köket. Jag vet på ett ungefär va jag vill ha, därför blir man nog lite extra kräsen.

Nu är det äntligen helg! Efter 13 dagar i sträcka, med dubbla pass i emellanåt, tar jag och min karl helg!

I helgen så står det rätt mycket som ska åtgärdas. Vi ska bl a åka och bestämma oss för en braskamin, handla saker till garaget, sätta ihop möbler och skenor till gardiner! Med andra ord inte mycket till sömn, vila eller ledighet.

Beställde lite från Campadre och Ellos. Från Campadre blev det lite säker till badrummet och en marmorfat från Ellos.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229