Ändrade planer

Planen va att jag skulle jobba dag idag, men dom ringde från jobbet och bad mig att byta till kväll. Och det va egentligen inga konstigheter alls. Men imorse fick jag ett mess från en av mina chefer, det är lite kris på natten så jag ska jobba 3 nätter istället. Helt okej för mig. Så dagens planer blir rätt enkla. Jag ska dricka en kopp kaffe, starta tvättmaskinen, gå på promenad sen sova en stund.

I helgen så gjorde vi faktiskt inte jätte mycket. I fredags jobbade jag ju natt så på lördag blev det att sova en stund. Sen så drog vi iväg och handlade, jag städade hemma sen fick vi besök. Henriks bros och hans tjej va förbi. Det blev grill, bubbel och invigning av bordet!! Så himla trevligt! Vet inte om det är åldern eller att man har flyttat ut på landet men man uppskattar mycket mer att få besök av vänner och bekanta än att gå ut.

Är det någon som har läst Hudbibeln av Johanna Gillbro? Tänkte att jag skulle beställa den. Jag ska jobba mycket nätter i sommar så kan det va trevligt att ha något att läsa när man sitter vissa stunder och inte gör nåt.

Eftersom gardinerna kom i fredags så måste jag börja fundera på resten i ena av rummet. Jag kommer att fokusera på det rummet som ska vara Jotun grön. Jag köpte en grymt snygg lampa i mässing, dock är det bara en fot så själva ljuskälla ska jag beställa från IKEA. Lampan kommer från Campadre, där kan man hitta rätt mycket spännande roliga saker.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229