Alla hjärtans dag <3

Idag är det alla hjärtans dag. Önskar att alla får en underbar dag, oavsett om ni är i relation eller inte. När jag va singel så köpte jag alltid en fin bukett till mig själv och unnade mig ett glas gott vin (om jag inte jobbade den dagen/natten). Det tycker jag att man förtjänar. Jag älskar snitt blommor! Det kan vara så enkelt men gör ens hem så mycket mer mysigare och levande. Just nu mitt i kaoset så är det inte läge för blommor men så fort vi flyttar så ska fredags blommor införas åter!

Sen jag och Henrik blev tillsammans så hade jag nästa ett krav på honom, att han skulle köpa blommor till mig! Det är ett måste i mitt liv! Men inte på alla hjärtans dag! Han ska älska mig varje dag, inte bara en dag om året! Det är så ytligt med alla dessa presenter, blommor, godis och annat krafs på alla hjärtans dag så man kräks lite. Så vi kommer tyvärr inte fira den då jag jobbar 13-21.30 och kommer hem ca 23. Men på fredag är vi lediga och då ska vi mysa och umgås! Så jag längtar!


Fick mejl från Rum21 ang mina hyllfästen. Så typiskt att saker och ting man vill ha, eller beställer inte finns på lagret. Men nu fick jag ett datum, 4/3 kommer dom!

Dom finns i lite olika färger, men jag beställde dom svarta för att vi har redan ett par i svart.

Länk: https://www.rum21.se/sv/artiklar/apart-hyllbarare-2-pack-svart.html


Idag är det 8 dagar kvar till flytt!! Omg säger jag bara. Tiden bara rinner iväg.

Sitter på bussen mot Norrtälje och inser att det är så mitt liv kommer att se ut närmaste tiden. Jag gillar att pendla, har alltid gjort det mer eller mindre. Tyvärr så kommer KS finnas i mitt liv endast en natt per vecka men det .r bättre än ingenting alls.. Igår på Norrtälje, jag måste säga att jag är positivt överraskad. Alla är väldigt trevliga och välkomnande. Så det blir nog bra.


Saknar att vara ute och resa. Vi pratade lite om semester nästa vi ger men inget är bestämt än. Bjuder på lite bilder från Vietnam resan.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229