Okej, det är typ inget recept, men det är skitgott, så prova!

Du behöver:

En halv avokado

Knäckebröd

Smör

Salt

Peppar


Smöra mackan, skiva upp avokadon och strö på lite salt o peppar så är det klart!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag blev taggad av @Lifebyella att göra den här tagen! Så vi sätter igång.

1. Åka något läskigt på Liseberg, jag har aldrig åkt något som är läskigare är lisebergsbanan. Jag är en fegis så jag satsar på Helix och Balder.

2. Läsa minst 10 böcker till.

3. Shoppa loss på Ullared.

4. Åka utomlands (fast vi kommer inte göra det).

5. Äta minst tre glassar på en dag.

6. Bli riktigt brun.

7. Träna upp kondisen och skaffa större muskler xD

8. Klippa mig en ny frisyr.

9. Åka till airhop i Göteborg!

10. Sova så länge jag vill!


//J

Likes

Comments

Hej! Igår slog det mig att det skulle vara kul att sminka sig till zombie. Jag hade hittat en ögonskuggsfärg som såg precis ut som blåmärken. Och jag gjorde det! Vill bara säga att det ser lite äckligt ut även om jag inte är ett proffs. Hade inga linser, inget latex och inte mycket smink. Hällde bara på lite låtsasblod och tog ögonskuggan och gjorde blåmärken. Jag blev faktiskt nöjd med läpparna så spana in dom!

Före


Efter

Hoppas att ni tyckte att det var lite likt en zombie och kanske lite inspirerande.


//Jojo

Likes

Comments

Hej! Har hunnit köpa två par skor och en skolavslutningsklänning på den långa tiden som har gått senast jag bloggade. Har köpt andra saker också, men det var detta som jag orkade visa upp.


Först en skolavslutningsklänning från HM


Och nästa sak... ett par skor från Din sko till klänningen. Och jag vet att dom är lite skitiga eftersom att jag har använt dom lite.

Och det bästa- ett par adidas superstar

Har inte gjort så mycket mer förutom att vi har skolavslutning nästa fredag. Det tycker jag är sämst eftersom min förra skola slutade redan i fredags :(.


//Johanna

Likes

Comments

Okej först och främst: hehe, jag kan nt hålla mina löften. Men jag har helt enkelt inte tid att blogga. Och sedan har jag tävlat två gånger!!!

Första tävlingen var i Hallstahammar. Det gick jättebra! Det var min första tävling i silver J1, innan har jag tävlat i brons B2. Jag gick till final och slutade på en fjärdeplats! Och det som var så frustrerande var att trean hade fått samma poäng som mig så det var nästan bara slumpen som avgjorde. Men det blev prick och nästan uppe i guld!

Nästa tävling var SM. Jag hade inga större förväntningar eftersom att det var 111 dansare i min klass. Det gick skit också. Plats 41 kom jag på. Och om man jämför med min fjärdeplats så gick det ju dåligt.

Dålig kvalitet, vet! Oooooh, det rimmade XD.

​Okej, jag har också blivit helt beroende av att rita!! Jag tror att jag inte har några bilder att lägga upp just nu, men det kommer! Lovar.


//J

Likes

Comments

Seriöst! Jag har inte bloggat på mer ön en månad. Det har inte hänt så mkt viktigt förutom att jag har slutat i The Dance Crew. Typ det... :( Jag bjuder på en hel del bilder istället :)


The dance crews sista uppträdande med mig 31 Mars :(

Stockholm med Ella 12-14 Mars

Lite fina bilder på Louise, 2016 och 2007 eller 2008, ni skiljer nog på vilken som är vilken :)

Och sista bilden, på mig 10 April

JA, jag ska vara suddig och solnedgången i fokus :)

​Ska försöka att blogga lite oftare från och med nu!

//Jojo

Likes

Comments

Kom precis hem från träningen. Är så utmattad, jag tror att jag somnar så fort jag lägger mig. Är taggad på nästa tävling.

Likes

Comments

Ni ser ju själva att min kamera har kommit och jag är jätteglad. Har inte hunnit blogga (eller orkat) men nu blir det ett långt inlägg. Hehe, sorry.

Jag har också beställt dräkter till The Dance Crew och min nya discodräkt! Hoppas bara dräkterna kommer innan vårat första uppträdande den 18 mars.

​Jag har inte mer att skriva... Det blev inte ett långt inlägg.

//Johanna

Likes

Comments