Header

Min helg spenderades i en liten stuga med sjötomt med familj och släkt :D det var jättemysigt och så kul att träffa alla även om de va kort :)

x Josse

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Såååå va på grönan hela dagen, I VÄRMEN, i onsdags och har inte lagt upp något om de men det var skitkul även fast de va såååå varmt :D jättekul att åka grejjer för de va aslänge sen har ju bara varit där på konserter de senaste... typ åren..

x Josse

Likes

Comments

Pigg efter gårdagen(fredag) osv... men hade planer med Hannah att käka middag och chilla så det var ju najs :) Vi hade det supertrevligt och det va jättemysigt :D

x Josse

Likes

Comments

Bilder från i fredags :) först var vi på Fridays till Johanna slutade och sen drog vi till Hellströms och sist till Johannes och det var en skitkul kväll verkligen :D orkar inte skriva så mycket mer haha adiiiiiios!!

x Josse

Likes

Comments

x Josse

Likes

Comments

Film, Sims4, massa godsaker och massa mys :D

x Josse

Likes

Comments

Idag var ja på en jättemysig släktlunch på solstugan :D det va såååå gott alltså är fortfarande mätt asså :)

Sen åkte jag till Malin och vi har typ disneyfilmkväll :D

x Josse

Likes

Comments

Tack alla som va med och firade det var verkligen superkul och jag är en stolt lagkapten i femkampen när ja säger att VI VANN!!! :D haha

x Josse

Likes

Comments

Klart ja har klänning på midsommar!! Vadå regn? Jag har också gjort en egen variant på midsommarkrans eftersom ja inte kan göra sånna så gjorde jag två flätor fram som ja satte ihop bak och sen trädde jag i prästkragar i flätorna och jag är JÄTTENÖJD!!!

Glad Midsommar!!
x Josse

Likes

Comments