Skickade in den sista inlämningen för ettan förut. Nu är allt klart, endast betygsnack och tillbakalämning av böcker kvar innan sommarlovet börjar. Wihoo! 

För övrigt har jag nytvättade lakan i sängen och det är en av de bästa känslorna om jag får bestämma, älskar det! ??


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ni måste kolla, världens charmigaste killar


Likes

Comments

yes nu var denna skolveckan gjord, så underbart med långledigt! Ska bara skriva klart historian och sedan är allt i ettan klart och det ska firas på något sätt, inte bestämt hur än. Idag gick laddaren sönder, som mami köpte i fredags.. så nu står jag här igen utan laddare, undra när detta ska ta slut? aja men nu vet ni, det kommer nog bli lite tyst då jag inte direkt har datorn i närheten.

fick shoppat lite förut så underbart

Ska bli väldigt kul att se om dessa fungerar som det sägs, håller tummarna! Köpte också ett par slappare boyfriendshorts på JC, sjukt sköna och snyggaaa. Är så trött på att alla andra ska vara så korta och tajta som möjligt, det är oftast inte snyggt.

Puss och hej

Likes

Comments

Först firande hos mormor och sedan vidare till Anna. Mycket kakor och bullar idag
Likes

Comments


Likes

Comments

Ja, ni läste rätt! Nu har vi gjort alla nationella prov för denna terminen. Hur skönt som helst!! Vädret denna veckan har varit underbart, strålande sol och massa grader ☀️

Nu är det bara tre väldigt korta veckor kvar till sommarlov och redan efter två dagar börjar jag jobba, fast det ska faktiskt bli roligt att testa något nytt och så! Jag hoppas verkligen jag trivs bättre här än på det förra...


Likes

Comments

I fredags efter skolan åkte jag och några till hem till Felicia, åt pizza och chillade innan vi åkte vidare på match. Gilleby-Morlanda och vi var sjukt taggade, dock gick det inte så bra och gud vad arga vi blev... men men,  vi hade det mycket bra ändå!

I lördags mötte jag upp saknade Rebecca på torget så köpte vi lite godis osv och åkte hem till henne. Gick till hamnen och hade det hur mysigt som helst! Sov där och på söndagsförmiddagen var det ju så himla fint väder så vi la oss på berget och solade gärnet, hehe ☺

Börjar bli lite rädd för mig själv.. I fredags glömde jag min klocka hemma hos felicia, i lördags glömde jag plånboken i bilen så mamma fick åka tillbaka med den och igår glömde jag laddaren hos Rebecca... Därför det inte blir några bilder för sparar mobilbatteriet så mycket jag kan!

Idag fick mamma komma och hämta mig i skolan för jag mådde inte bra... Hade fruktansvärt ont i magen och i  huvudet så jag orkade helt enkelt inte vara kvar, får se hur jag mår imorgon om jag ska till skolan då eller inte. Har inte tid att vara sjuk!

Likes

Comments

Har inte haft varken tid eller ork till att blogga.. Har blivit så himla trött på sistone, men nu är det inte långt kvar till lovet och det är ju underbart!

Igår sprang vi coopertest, sprang på ett C ungefär så helt klart nöjd. Vi fick även tillbaka både läs och hör tyskanationella, fick D och A så har ingen aning vart det hamnar. Det är mycket inlämningar och prov vi får tillbaka nu men det går väl hyfsat! Väldigt blandat.. Imorgon åker vi bara in för engelskanationella eftersom vår svenskalärare valde att göra eftermiddagslektionen frivillig, han är ju för bra!

Likes

Comments