Jag och Rebecca sökte för skojs skull på våran gamla shettis namn, Kolviks Daphne och vi fick fram de nuvarande ägarnas blogg. Det var ganska längesedan vi sålde henne. Vi hade henne när vi var små, så små att jag inte har så himla mycket minne av henne tyvärr.. Men hon var en jättegullig ponny. Idag är hon 18 år och verkar trivas jättebra i sin nya familj! Det var väldigt oväntat att vi ens skulle få upp något, vi fick till och med upp bilder men de får jag inte använda här då det är de tjejerna som har tagit dom och tyvärr har jag inga bilder på henne här heller, alla finns hos pappa... Det var iallafall jättekul att få se att hon finns, och hyfsat nära hemma! :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Yes sitter just nu ute i solen och bokar biobiljetter till morgondagen! Wihoooo! Det kommer bli superbra! :D

Likes

Comments

Min fina dukning :D
 
All maaaaat! 
 
Äggost!
 
Jag skulle kanske åkt till Felicia men mamma ville inte köra mig när vi för en gångs skull hade gäster, så eftersom jag är så snäll så stannade jag kvar.. Jag kommer ge igen! 

Likes

Comments

GLAD PÅSK! :D
 
Började dagen genom att åka till Stenungsund och hälsa på morfar på hemmet. Mormor var också där så det blev en mysig pratstund, hon kanske kommer ut hit någon dag på lovet så vi kan baka tunnbröd! Hoppas hoppas hoppas! Vi handlade även mat till kvällen, åh det kommer bli superbra. Massa god mat så man bara kan njuta av livet :D Gästerna kommer nog vid sjutiden så snart får vi nog börja laga maten så den är klar tills dess :)
 
Ha en riktigt bra dag med massa godis tillsammans med nära och kära!
 
Här är jag och Victoria när vi var påskkärrningar igår. visst är vi fina!!?! <>
 
 
Yep det kommer nog fler bilder ikväll eller imorgon! 
Puss!

Likes

Comments

Det blev superduper mysigt hemma hos pappsen! Vi åt först lammstek m. tillbehör såsom potatis, brunsås samt grönsaker. Första riktiga gången jag äter lamm och det var jättegott! Till efterrätt blev det smarrig marängtårta med fyllning av citron och passionsfrukt. Mycket mycket god måste jag säga! Vi stannade och såg på Let's dance innan vi åkte hemåt efter sömn. Nu ligger jag här in my bed och ska nog titta på en film innan jag ska sova ordentligt! 
 
Imorgon är det påskafton och då ska här lagas mat! Vi får lite gäster på kvällen så vi måste fixa det perfekt ;) Mamma har gjort världens goaste efterrätt också, äggost! Morgondagen kommer bli toppen även att det antagligen blir ännu en hemmakväll! Just det, nu har vi flyttat undan gymgrejerna så nu kan vi äntligen spela just dance igen! :DDD Yes nu vet ni lite hur min påskafton kommer se ut. 
 
 
Godnatt, puss & kram!

Likes

Comments

När jag vaknade i morse gick jag direkt ut på en springtur och käkade frulle innan jag, Rebecca och Emelie skulle åka till ridklubben för att kolla på en körtävling. Det var fruktansvärt kallt, hade ingen känsel i händer och fötter, haha.. Fick tyvärr inga bra bilder heller. Jag blev lite sugen på att köra igen men efter en olycka i höstas har vi inte riktigt vågat sätta för våran häst igen, ifall det skulle hända något igen men nu kanske det börjar bli dags! :) Aa kom hem iallafall och hoppade in i en varm dusch för att tina mig och nu måste jag fixa mig för om en timme ska vi käka påskmiddag hos pappsen!

För övrigt är livet på topp!
Bilden är från i somras!

Likes

Comments

Yes nu är det lov! Underbart! Dagen har varit helt okej ändå, hade kemiprovet då, so och yoga. HAHAHHA det är tur att ingen ser oss när vi har yoga. Har aldrig sett osmidigare människor, seriöst. Alla moonar varandra och de få killarna som är där ska ju självklart sätta sig längst bak så de kan se allas rumpor. Hehe.. Jag hoppas iallafall att vi kommer vara smidigare tills sommarlovet! 
 
Bussen var ovanligt sen idag, den kom en timme efter vi hade slutat. Det var tydligen pga en olycka i varekil så vissa bussar inte hade kommit fram, och de andra bussarna var tvugna att vänta in de bussarna som fick köra en annan väg.. Härlig start på lovet osvosv..
 
Än så länge har jag inga planer för lovet och påsken, på lördag ska vi ha lite gäster men jag hoppas på att det händer något på kvällen. Har någon något på g får ni gärna höra av er! Får se vad lovet bjuder på helt enkelt :D 
 
Såhär känns NP i kemi!

Likes

Comments

Idag var vi på en teater som handlade om barn som hade det svårt hemma med alkoholiserade eller sjuka föräldrar. De visade hur det faktiskt kan se ut i svenska hem, utan att andra kan ana det. Kanske är en av dina vänner en av dom som måste ta ansvaret hemma, se till så hyran blir betald eller kanske till och med blir slagen. Det är inte okej och man ska inte behöva skämmas över att ens förälder mår dåligt. Det är inte barnens fel, vem som helst kan bli sjuk. Uppskattningsvis är det 100 000 svenska ungdomar som har ett sånt här förhållande till hemmet. Vissa scener blev jag så rörd att jag började gråta. Jag tyckte att teatern var mycket bra, den fick en att förstå hur det verkligen är i vissa familjer. Om någon som läser har råkat ut för någon sjuk eller alkoholiserad förälder så vill jag säga till er att inte skämmas, gå och prata med någon och stå på dig! Det är inte ditt fel och du ska inte behöva lida! 
 
Nu ska jag plugga till keminationella imorgon. Vi ska skriva en labrapport och det har vi inte lärt oss... Taggaråå!
Chao!

Likes

Comments

Jag ser att bilder har försvunnit, ber om ursäkt för det! Trodde de fortfarande fanns på bloggen även ifall jag tog bort dem från instagram..

Likes

Comments

Idag kom det en man som var på koncentrationslägret i Auschwitz under andra Världskriget. Han berättade om sina upplevelser och hur det egentligen var. Det var väldgit intressant och rörande. De som var ledare på koncentrationslägren måste ha haft psykyska problem. Man kan inte förstå hur människor kan vara så sjuka i huvudet och dödstraffa oskyldiga människor. Denna mannen är en av de få som överlevde Auschwitz och en av de ännu färre som fortfarande lever. Han blev dödsdömd flera gånger under sina åtta månader i lägret, men han klarade sig undan varje gång, helt osannolikt. Han hade extrem tur och nu står han på skolor och har förläsningar.
 
Sen hade vi musik en stund och vi spelade lite på låtarna vi ska spela upp om några veckor, hoppas det går bra!
 

Likes

Comments