Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag fått ta lite helg efter 7 intensiva dagar på jobbet. De behövdes nu kan jag säga med lite helg. Tålamodet o de började trynta lite. Men Sen blir de jobb måndag kväll. Dem byxorna jag beställde fanns inte så fick skipa o köpa dem så synd för de behövde jag verkligen för mina svarta har gått sönder. menmen. Efter jobbet idag så handlade jag lite. Nu har man käkat lite mellis o kollat på PLL avsnitt som kom i onsdags. Sätter kanske på ett youtube klipp att kolla på sen blir de att tvätt lite. Men vi ses imorgon. Får se om jag får grejerna jag har beställt på måndag. Hoppas de nu. Ha de gött!!

Likes

Comments

Just nu sitter man o har rast på jobbet. Men snart blir de jobb igen till 21.30 så kommer man hem och sa upp klockan 5 för jobb imorgon bitti. härligt de här med sommarjobb haha eller, men Cash is King. Så igår beställde jag lite nya o fina saker till både mig o min häst. Det kommer upp här på bloggen på vad det var. Kommer inte äns ihåg vad jag beställde haha, men ett paket från Hööks, sen ett paket från toprider o de sista var från Stockholms hästbutik. Hoppas allt passar. Surt annars om de inte gör de. Men nu blir de att äta upp maten o sen gå till avdelningen igen för mer jobb med dem äldre. ha de så bra så syns vi snart igen.

Likes

Comments

​KRAFFT's foder är de bästa som funkar till vår häst som har svårt att hålla vikt o muskler. Plus hon är en känslig häst när de gäller hennes mage och kolik så vi får alltid vara försiktiga med vad vi ger henne som foder. Så säger bara som råd/tips om ni har liknande hästar så kan ni alltid testa en blandning av krafft foder eller be dem om råd på deras hemsida eller när ni ska ner till Falsterbo Horse show för där finns dem oxå. 

www.krafft.nu 

Likes

Comments

MELLIS FAVORIT

- kvarg med nötchokladsmak

- gainomax proteinbar med smak av mintchoklad

- frysta blåbär

- en celsius som idag var smaken citron/lime


Likes

Comments