Rumsren hundvalp

Familjen, Vardag

Sivan hälsar och tackar för alla komplimanger. Hon trivs bra i sitt nya hem, kronan sitter bra på huvudet, väskan hänger där den ska och örhängena håller sig på sin plats.

Helt fantastiskt egentligen. Hon är ju bara en valp, men ändå är hon rumsren. Dessutom kan vi lämna henne själv på dagarna, även om vi helst är hemma med henne såhär i början. Hon har inte heller ett sånt där tvång att hon vill gå ut i ur och skur. Helt klart en perfekt första hund!

Just det. Hon luktar gott också! Och hon är still, iallafall för det mesta. Hon och Lexie är kompisar, även om Lexie är avundsjuk på Sivans väska. Hon vill ha en egen, hon försöker sno Sivans, men då satte vi faktiskt ner foten. Lite respekt för det nya husdjuret behöver även katterna ha. Sen kanske de inte blir bästa polare, men de måste ändå lära sig leva med varandra. Det kanske låter hårt, men någonstans behöver vi dra gränsen.

Nähä, nu vill Siv visst ha hjälp att plocka upp spegeln ur väskan. Kronan har visst hamnat på sniskan så lite assistans från matte behövs visst. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer