Hej på er allesammans! Idag är det lördag och jag gör inte så mycket, under natten har det snöat men nu är nästan allting borta på trädgårdarna, jag förstår inte varför det ska snöa om det ändå åker bort dagen efter. Är det bara jag som tycker om en så mycket att det gör ont varje gång jag tänker på honom och det händer ofta, han är bäst. Nu ska jag lyssna på musik och fixa andra saker, vi hörs, hejdå.

Bara för att jag är på glatt humör idag så bjuder jag på en musikvideo på en av mina favvo låtar.

Likes

Comments

Hej! Innan jag började blogga här så bloggade jag på en annan portal men där var uppdateringen kass, men det kommer det inte bli här på denna bloggen. 

Men för er som inte kommer från min gamla blogg så heter jag Frida Dahl och är en blyg 14-åring som brinner för fotografering, dans och att sjunga. 

Jag har även en Youtube kanal som ni kan hitta HÄR och det finns inga videos än men jag funderar på att börja med det igen, men om ni vill kan ni kolla in den ändå och glöm då inte att prenumerera på kanalen.

Bloggen kommer först och främst att handla om min vardag men den kan vara tråkig ibland så därför tänkte jag även blogga om mode och skönhet ibland. Jag hoppas att ni kommer tycka om bloggen. 

Vi hörs i nästa inlägg, puss och kram skumbanan.

Likes

Comments