Bara för jag är en så snäll vän var jag och köpte Rosor och Ballerina till Julia. Tänkte hon och jag ska fika och bara ha det trevligt ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 4 Readers

Likes

Comments

Dagens outfit kommer lite bilder på här

  • 6 Readers

Likes

Comments

  • 7 Readers

Likes

Comments

Godkväll på er tänkte skriva ett kort inlägg till er så här på kvälls kvisten. Sitter och dricker te och funderar öve livet. Idag har jag nästan sovit hela dagen vart hemma från skolan igen och blir det imorgon med. Mår inte så bra just nu och behöver få ordning på livet och därför orkar jag inte skolan. Tänkte skriva ett inlägg om skolan i veckan mina tankar och sånt. Ska snart försöka sova för har en hel del jag vill få gjort imorgon bland annat fixa en video och göra stallet. Sen jag på möte på eftermiddagen vid 4 på skolan så måste ha gjort allt tills dess men det hinner jag. Nu ska jag vara lite social på snapchat och sen sova hörs imorgon godnatt på er.

  • 7 Readers

Likes

Comments

I söndag så fick Arvid fota mig och Gomira och här kommer några av bilderna.

  • 9 Readers

Likes

Comments

Här är två bilder från lördags jag tänkte vissa er. Kommer mer när dem kommer ut med resten av bilderna.

  • 8 Readers

Likes

Comments

Här kommer veckans ridning hur det kommer se ut.
Måndag red ut
Tisdag Trim på åkern
Onsdag vila
Torsdag jogg
Fredag jogg
Lördag hoppning
Söndag rida ut
Tror detta kommer bli ett bra schema men kan bli ändring som alltid men detta är vad jag har i tanke i alla fall.

  • 7 Readers

Likes

Comments

Hej på er förlåt att jag inte hunnit uppdatera er. Har haft en hel de att göra men nu är jag tillbaka igen. Är hemma sjuk idag igen för min mage krånglar igen. Så har bara legat i sängen och vilat idag. Ska snart gå ner och äta sen även om ja egentligen inte orkar gå ut och rida och fixa stallet. Sen blir det en lugn kväll.
Kommer lite ridbilder sen här får ni en så länge.

  • 8 Readers

Likes

Comments

Hej på er nu sitter jag och väntar på att bussen hem ska gå den går om 30 min. Har haft en jätte bra dag och fotograferingen har gått bra. Var super kul att vara med och träffade en jätte trevlig tjej som ja hoppas kunna träffa igen. Vi tog varandras Snapchat så tror vi kommer snacka där ibland. Vi fick spm tack ett presentkort på bio laddat med 250 kr. Det är Nice så blir bio nån helg. Jag hade efter att fotografering var över massa tid extra så passade på att boka in tid för min första tatuering ska bli super kul att göra den. Ska göra den på studio s tatto här i Linköping.

  • 11 Readers

Likes

Comments