Ni vet säkert hur jobbigt allt är när man är så extremt förkyld att varje liten del av kroppen värker? Där har vi min förkylning, dock ingen vila här inte. Har även tre sjuka barn hemma, för varför inte göra förkylningen tuffare liksom. Ett barn är dålig i magen, ett annat har feber & den sista har enbart en jävligt hemsk hosta.
Så här har barnen myst en massa hela förmiddagen med film och serie mys. Te, proviva och massa annat har gott i omgångar här idag.

Bilder från igår

Vad har då denna förkylda morsa hittat på med? Jo det enda hon kunnat göra för att inte somna, storstädat!
Lär nog vara mer död än levande när sambon kommer hem, men nu har man iaf fått ordning på lite mer och ställt upp lite fler saker. Sakta men säkert får denna lägenhet mer liv!
Längtar dock till den 24 September just nu får då får vi äntligen vår fina tv-bänk

Nä dags att göra zombie walken till badrummet då tvättmaskinen spelar sin "slut-på-program" låt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helgen har varit helt underbar & behövlig med att komma iväg. När vi kom på plats var kl 12:30 ca och jackpotjoy gänget var redan på plats och vi fick information, nycklar till stugan och kaffe(!), det får man aldrig glömma. Efter det va det fria aktiviteter till kl 18:45 så vi tog oss en promenad över berget och in på gekås. Vi gick nog där inne och tittade i 3,5 timme, handlade dock inget utan var mer koll för söndagen så man inte gjorde några onödiga köp. Det blev dock en lunch inne på deras salladsbar då energin i kroppen tog slut efter ett tag.

På kvällen blev det tipsrunda med Jackpotjoy gänget, en gigantisk grillbuffe och en massa annat trevligt! Kvällen var väldigt rolig och man träffade många trevliga människor. Kan hoppas man själv eller sambon vinner något liknande igen då detta va väldigt trevligt & uppskattat. Fick en filt, två super fina orkidéer, ett vitt vin och ett rött vin, en hel del muggar & annat smått och gott. Sambon verkar vara mest nöjd med sin ananas(!).

Söndagen så mötte man upp BFF med sambo, son och bonus grabb. Väldigt uppskattat och vi hade det super trevligt. Handling på gekås och buffé lunch efter. Dagen har i stora hela varit super bra. Dock väldigt trött och slut, så nu blir det sängen så man är utvilad för en vecka med massa bus med barnen <3

Likes

Comments

Han som aldrig vinner något, vann!
Idag tar vi bilen och kör till Ullared, han som sagt sedan vi började dejta i mars månad att han aldrig vinner, vann en resa till Ullared för två personer där dom står för resekostnad, stuga, grillat på kvällen och mer därtill av ett värde på 10.000kr. Så grymt tack till Jackpotjoy som faktiskt drog honom av alla, för nu kan han inte säga mer att han aldrig vinner!

Ska bli riktigt skönt att komma iväg och släppa allt annat. Bara vara han och jag, exakt vad jag behöver. Dock får man se hur mycket av det sociala jag orkar med Jackpotjoy, fördel med egen stuga, man Kan dra sig undan en stund då och då.
Lär uppdatera mer om denna helg söndag eller måndag.

Likes

Comments

Familjeparkering. Är det verkligen så svårt för folk att förstå vad som är meningen med den? Har du barn I bilen eller hämtar upp barn, absolut ställ er på den parkeringen. Men bara för att ni har en bilbarnstol i bilen betyder det INTE att ni kan ställa er där. Dom är till för dom som faktiskt har barn med sig! Hur svårt ska det vara att låta familjer som faktiskt har barn med sig att låta dom få parkeringarna som är gjorda för dom?! Och till er som inte har barn alls! Är ni verkligen så lata att ni inte orkar gå dom få extra meterna?!? Testa ha tre barn isåfall och se vad dom extra metrarna gör hos en förälder som tex har en nyfödd med sig och två barn till var av ett springer överallt och inte lyssnar!

Har skällt ut en del människor för detta! Kan ni ge fan i handikapps parkeringarna ge fan i familjeparkeringarna med! Visa för fan att ni iaf är lite uppfostrade och har lite sunt förnuft!

Likes

Comments

När man så fint trodde att man lagt bloggandet bakom sig så ansåg min vapendragare, bästa vän, fru (enlig hennes sambo, tydligen pratar vi ofta. Jag har ingen aning om vad han pratar om, 2-4 timmar om dagen är väl normalt?) att jag faktiskt borde börja blogga igen så hon har något galet att läsa igen. Vad gör man då inte för henne? Jo man skapar ännu en jävla blogg där jag troligtvis kommer glömma skriva mååååånga dagar och när man väl skriver så blir det antagligen ett grymt tråkigt inlägg eller ett jääääävligt roligt sådant.

Nu tänker ni säkert att varför skapa en blogg för att någon annan vill det? Ja men varför inte? Kanske funkar bättre att skriva det man tycker och tänker när man inte själv har några direkta krav på att skriva. Utan nu skriver man för man vet att någon galen människa faktiskt läser skitet man skriver. Plus som ensamstående morsa till tre monster (deras förslag att jag kallar dom för det, lite för mycket The nightmare before x-mas) så kan det ju faktiskt vara bra att skriva av sig någon dag och vem vet någon annan galen morsa eller farsa kan ge råd när situationer uppstår som man inte hanterat förut.

Likes

Comments