Hejsan, nu är jag i mitt rum och packar! För imorgon drar vi till eskil!!!
Uppdaterar under Eskil eller när vi kommit hem! 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Funderar extremt mycket på att klicka hem dessa underbaringar, ett ynka klick bara.. Dock kostar dem inte 100 lappen precis, men något av dem kan jag verkligen lova att jag kommer bli stolt ägare till! Nästan allt detta hittar ni på dmretro.se
Kransar sara


Likes

Comments

Hejsan, sitter nu och tittar på skräckis hos min farbror och tjej! Har vart oss farmor och farfar hela dagen och sedan åkte vi hit och tittade på film, det är extra läskigt att titta här, eftersom att det är spöken i huset.. Men får la se om jag överlever kvällen!

Tycker att alla kal gå in och rösta på Saras kusin barn (tror jag) på libero, hon heter lova och håller en blombukett!

Likes

Comments

Hejsan! Här är några konserter som jag sååå vill till!
Ska iallafall dit innan jag dör ;)


summer burst 😍

tomorrowland 😍

rihanna 😍

nicki minaj 😍

Avicii 😍

Likes

Comments

Hejsan hejsan, några dagar sent att lägga ut detta nu ;) men ändå, helt sjukt! Lydia van. Svensktoppen nästa, sjukt stort! Är typ lika glad själv. Röstade 10 ggr så är skyldig mamma lite, tyvärr kunde man bara rösta 10 gånger, men ändå bra för annars hade mina pengar vart slut..
Skulle sååå gärna velat åka dit, men kunde inte, skulle vara barnvakt och hade ingen skjuts.. Men måste gå nu för jag ska till stallet, men hörs sedan!Bilden nedanför blev jag så ledsen så jag började gråta, mör jag insåg att jag faktiskt hade kunnat vara där, träffa mina största förebilder. Men jag typ fantiserar och typ "dagdrömmer" alltid att jag på något sätt träffar dom, och att vi sedan blir vänner! Men jag vet att om jag någon gång skulle träffa dom så skulle jag inte våga säga något.. Skulle bli helt förstelnad typ..

Likes

Comments

Hissar denna klänningen extremt mycket, köpte den igår, och jag älskar den så extremt mycket, Thea köpte den i Stockholm, så provade jag den och blev helt kär! Hiss, hiss, hiss!! Vill ni köpa denna så finns den på http://dmretro.se/produkt/emma-dress/ den heter "Emma dress". Älskar deras kläder så sjukt mycket, extremt snygga, ett minus är att butikerna finns bara i Stockholm och i Malmö, vi va där inne i Stockholm, va så förväntansfull, för det första var det världens minsta butik, för det andra var personalen där väldigt väldigt otrevliga, det var ändå ägaren och "skaparen" av butiken, att han kunde va så otrevlig även fast Thea köpte för nästan 1000 spänn..
/Sara


Likes

Comments

Brutit fingret och även skadat senan i fingret.. Inget gips, utan en typ av en skena, som ska vara på i 12 veckor.. Rör jag fingret så töjs senan ut igen, och då börjar läkningstiden om, så alltså ingen fotboll för mig.. Får jag en boll, eller en smäll där på under dem första 6 veckorna finns det en stor chans att senan går av, då blir det operation, och dem andra 6 veckorna är det bara små stunder på dagen jag gör vara utan skenan! Eskilscupen som jag sett fram emot sen förra gången vi åkte hem därifrån är kört..

Likes

Comments

I onsdags så åkte jag, mamma och Thea till Göteborg och till Liseberg, vi tog tåget upp vid 9, och tåget hem vid 20 i 12 på kvällen! Så jävla roligt var de, 5 minuters kö på allt, förutom helix, där vi hade quiq pass, så vi gick förbi hela kön, även denna tog typ 3 minuter! Helix va awesome!/Sara


Likes

Comments

Det har även vart skolavslutning, dock innan Stockholm, woopsi! Firade sommaröppet med min underbara mamma på Harrys, här kommer bilder! Kram-Sara
Likes

Comments