Hej alla fina!

Ber om ursäkt att jag inte bloggat på ett tag, men nu så!

Nu har det gått ett tag sen sist jag skrev. Men har inte direkt haft nån lust att blogga. Pga av allt skit som hänt!
Sen jag skrev sist så har jag vart hos kuratorn 2 gånger, första gången hade jag tösen med mej då jag inte hade nån som kunde passa henne den stunden jag var hos kuratorn, och då blev det inte mycket sagt där. Jag ville säga så mycket just då, men jag vet med mej själv att jag hade börjat gråta och det ville jag inte göra när jag hade tösen i knäet. Vilket ni säkert förstår?! Men idag när jag var där så hade en av mina systrar min tös den stunden. Vilket jag är så glad för, för idag kändes det som att jag verkligen kunde öppna upp mej och få säga det jag ville! En ny tid är satt, och imorrn ska jag ringa och boka tid hos läkare!
👍🏻

Och nu har jag äntligen fått tummen ur och börjat träna ordentligt, 3 dagen idag sen jag började på allvar. Och det känns verkligen jätte skönt! Jag ska verkligen lyckas gå ner resten av de kg som är kvar, så jag kommer ner till min målvikt. Har inte jätte mycket kvar, men där finns att jobba på ändå! Jag kan, jag vill, jag ska!!
👊🏻💪🏻
Dessutom hade jag tydligen gått ner mer i vikt sen jag var hos kuratorn sist! Så det är ju bra!

Nä nu ska jag lägga mej och glo film, ha det bra alla fina!
❤️

Likes

Comments

Hej alla!

Hoppas allt är bra med er!
Själv så är det ganska lugnt, iallafall idag. Ingen dag är sej lik längre, och så har det vart ganska länge nu. Alla negativa tankar suger ur all energi, man orkar inte göra nåt. Man sitter bara i sin egna värld och brottas med alla jäkla tankar, och frågor som ploppar upp- vad händer med mej? Varför får jag inte bara känna den där glädjen som många andra får? Vad är felet? Förtjänar jag inte att få känna glädje, eller lycka?! Hur länge ska detta hålla på? Vissa dagar är värre än andra! Det många nog fått om bakfoten är att föräldrar tydligen inte kan må dåligt! Jag har ett antal gånger fått kommentarer så som- men du har väl inget att må dåligt över? Du har ju barn! och ja, jag är så glad att jag har en tös, så missuppfatta inte nu! Jag ångrar verkligen inte att jag fick barn, dem tankarna finns inte ens där! Min dotter lyser alltid upp dagarna när dem är gråa! Och du som säger/tror att jag inte kan må dåligt- då känner du inte mej överhuvudtaget! Du vet inte alls vad jag har fått gå igenom för skit. Mycket av det har jag kämpat mej igenom på egen hand! Just för att jag stängt inne allt- för ibland känns det som att det inte finns nån mening med att prata ut och berätta hur man mår, för man inte känner sej hörd och sedd. Ingen tar sej tiden att ens lyssna!

Och för ca 2 veckor sen brast det totalt när jag var hos läkaren, men då var jag ju där pga ständig huvudvärk! Och som ni säkert vet så kan det finnas många orsaker till huvudvärk. Och det visste ju jag , så det var inte nån nyhet när läkaren sa det. Men att det fanns just den anledningen, kunde jag först inte riktigt förstå. Det var ju inget som jag själv hade tänkt på. Utan när jag tänkte på orsaker till ständig huvudvärk så var det bara stress och sömnsvårigheter som dök upp. Men när jag var hos läkaren så satte han upp en tid till kurator, och där var jag i torsdags!

Jag tyckte bara det kändes konstigt att sitta prata med nån man inte alls känner. Att öppna upp sej för nån har alltid varit jätte svårt för min del, det tar lång tid innan jag får förtroende för nån man inte känner. Pga allt jag gått igenom så håller jag hellre allt för mej själv ! Och dem där hemska dagarna blir allt fler, och dem kommer oftare än vad dem gjort innan! Ibland vet jag inte hur jag ska hantera tankarna, eller mej själv för den delen! Nu är det 2,5 vecka kvar tills jag ska till kuratorn nästa gång, varför kan man inte gå mer regelbundet? 1gång/vecka?! Det hade kanske hjälpt mer?! Vill bara få må bra, och slippa alla dessa tankar! Men nån gång blir det väl min tur, vilket just nu känns hopplöst!

Nu har ni fått veta lite hur jag mår! Vet inte vad jag ska skriva mer. Finns så himla många anledningar till varför jag mår som jag mår! Jag behöver hjälp att kunna hantera måendet, känslorna och olika situationer. Men det kommer väl så småningom, eller gör det verkligen det?!

Ha en fortsatt bra dag alla fina!
❤️ nytt inlägg kommer upp senare eller imorrn! Och då kommer jag nog berätta mer om varför jag mår såhär!

Byee byee!

Likes

Comments

Hej alla!

Nu ger jag mej på det här med att blogga igen. Tänkte att det kanske hjälper psykiskt att blogga, så man kan skriva av sej lite, och dela med sej. Kommer upp ett nytt inlägg imorrn där jag kommer berätta mer :)

Likes

Comments