Vem är jag?

Vardag, Mina barn

Hej mitt namn är Annelie, jag är 38 år gammal och bor i Borlänge med mina sex barn. Jag är ensamstående till alla barnen. Mina barn är mellan 18-2 år vid namnen Jacqueline född 1999, Timothy född 2001, Melody född 2005, Theodore född 2006, Charlie född 2008 och Melwin född 2015. Mina barn har olika diagnoser allt från Adhd, Asperger och Autism.

Jag jobbar inom äldreomsorgen i Ludvika, Men just nu är jag sjukskriven för utmattning. Jag är en glad tjej som älskar att bada, kolla på serie och självklart vara med mina barn. På min blogg tänkte jag skriva mycket om min vardag och självklart om annat också! Hur är ett liv som ensamstående till 6 barn med olika behov och diagnoser?

Jag hoppas ni finner ett intresse och vill följa denna bloggen! Detta är mitt liv och min vardag!Det är inte alltid lätt men ja ger inte upp! Mina barn är dom bästa som hänt mig.

Här nere får ni se bilder på mina fina barn, tyvärr gillar inte näst äldsta barnet att vara med på bild så därför inte bild på alla mina 6 underbara barn.

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Världens finaste vän och mamma ❤️
lifeasamother
lifeasamother,
Tack gumman ❤️
nouw.com/lifeasamother
josefineviberg
josefineviberg,

Vi har släckt i Ludvika 😃 vilka serier gillar du några du kan tipsa om? 😃 så otroligt att du har så många barn och ensamstående så starkt <3

nouw.com/josefineviberg
lifeasamother
lifeasamother,
sofiefriden
sofiefriden,

Vad roligt att du börjat blogga, jag följer din dotters blogg och kommer nu följa din. Välkommen hit 😊

nouw.com/sofiefriden
lifeasamother
lifeasamother,
Madde,

Välkommen hit. Klart man måste respektera att alla inte vill vara med på bild 😊

www.nouw.com/madelena
kenth,

Bara att skriva på! 😊

kenthhagstrom.se