Tisdag morgon !

Hej alla mina läsare tänkte nu skriva lite om hur morgonen varit.

Melwin vaknade vid kl 05:00 "jippie" men vi låg kvar i sängen jag halvsov medans Melwin kolla på youtube på mobilen. Kl 6:30 var det dags att kliva upp, började med att väcka charlie fixade hans och melwins frukost gick sen för att ge Theodore sin adhd medecin, Theo brukar oftas vara väldigt seg på morgonen om han inte får en lugn start kan hela dagen bli förstörd men till min förvåning gick denna morgon bra.

Charlie skulle ha frilufsdag idag så han fick lite matsäck med sig till skolan.

Theodore som oftas inte  vill vara ​med på idrott (idag skridskor) ville att jag skulle köra honom till ishallen, så helt plötsligt fick vi bråttom alla skyndade sig att göra sig iordning sen tog vi bilen och jag lämnade först Charlie sen Theodore sen Melody och slutligen Melwin på dagis.

Väl hemma igen tog jag hand om gårdagens disk tvätta, bädda alla sängaar  och städade vardasrummet som stod på dagens städ schema fock ta mig en paus efter halva tiden då kollade jag på ett avsnitt av criminalminds sen fortsatte städningen och nu mina läsare ska jag skynda mig till vårdcentralen för att ta ett blodprov, jag hade tydligen förut brist på b12 så det ska kolla om det är bättre.


  • 580 visningar

Gillar

Kommentarer

kenth,

Hektiskt låter det som! Men det är väl så det är att vara förälder har jag märkt! xD

kenthhagstrom.se